![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yha hep böyle diyoruz ama bu güven 3 sezondur gelmedi.nezaman gelicek.lincols gs ye maçlar kazındırırken.alex in kazandırdığı maçlar sayısızken.biziki ne kazandırdı sölermisin.sana şunu söliim bizim stoperimiz i.toraman bile delgadodan daha çok maç kazandırdı bize bunu biliomusun.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #53 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (09-01-2009 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yusuf Şimşek son derece doğru bir transferdir.Kimse yaşına bakmasın, ayrıca febe'de oynamışsa bundan bize ne.Ben Beşiktaş'a ne veriyor ona bakarım, ezikler sanki bizden hiç topçu almamış gibi konuşmayın.Yusuf yürüyerek adam geçiyor, 2 ara topu attı mı oyunun kaderini değiştirebilecek kapasitede bir oyuncudur.Yalnız Aydın bonservisi ile verilmemiştir bence.Hayırlısı olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hadi yusufa eyvallah en azından iyi bir yedek olur ama sen 35 yaşındaki adamı alıpda yerine geleceğin yıldızı aydını verirsen senin ananı avradını... O.Çocukları Allah belanızı versin Sizin gibi yöneticilerin ben ...
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |