![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hadı arkadaşlar ( kendını bılen bilir) nasıl sahip çıktıysanız rüştüye ,nasıl baştacı yaptıysanız ,yusufuda çıkartın göklere...belki oda beşiktaşlıdır aslında rüştü gibi...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 1 milyon euro degil 1 milyon TL ... Ben kararsiz kaldim ... iyi mi oldu ? kotu mu oldu ? bilmiyorum ... Hayirlisi
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aydın kiralık verildi...aydın için iyi oldu ayrıca bursada kendini toparlar oynar en azından..yusufa gelince delgadodan daha iyi bence top saklaması ,,çalımları,,derinlemesine paslar delgado çıldrttığı an yusuf girer oynar çatır çatır ...zaten yusuf düşünmüştür artık son senelerii beşiktaş kulübü içinde elinden geleni yapıp kariyerini noktalıyacaktır.tek eksisi devamlılığı yok buda hani derler ya devamlılığı yok fakat çıkıyor maçı çeviriyor hesabı SERİC LE CİSSE GİTTİMİ TAMAM BU İŞ ALİ TAN DOĞANDA BURSA İLE ANLAŞTI DÜN GECE
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK Konu utkux tarafından (09-01-2009 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar. tecrübeli ! teknik direktörümüz umarım bilerek hareket ediyordur ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | nasil aydini verirsin birde üstüne yusufu alirsin saten bir delgado vardi simdi birde yusuf oldu yarrabi sen bize yardim et .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ULAN ALLAH BELANIZI VERSİN TOPUNUZUN YETER ULAN ARTIK ELİN GAVURUNA SATSAN BU HALE SOKMAZ BU KULÜBÜ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | aydini verip yusufu aldiysa bu yonetim bilemiyorum okuz ustu bir zekaya sahip olmalari gerek bunu yapabilmeleri icin diye dusunuyorum ama yaptiklari islerede bakiyorum bide td ye bakiyorum bunlarda bu zekanin oldugunuda goruyorum ne yalan soyleyeyim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aydın karabulutu yollayan yönetimin anasını........ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |