![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Holosko sağda oynamaz diyen arkadaşlardan bir 11 yapmalarını rica ediyorum. Holoskoyu forvete koysun ve diğer 10 oyuncuyu yazsınlar. Bakalım iki ön liberolu nasıl olacak bu iş?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sen nie bu akdar kendini zorladn anlamıyorum takım illa 2 ön libero oynucak die bişi var yarabbim
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Terbiyesizliğin lüzumu yok,adam gibi yazacaksan yaz istediğini,yada seviyene uygun yerde yaz koçum..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Niye iki ön libero oynayacağını anlatayım genç arkadaşım. Çünkü senin elinde o bölgeyi tek başına oynayabilecek bir adam yok. Ne Cisse, ne Uğur ne de bir başkası. Orada tek adamla oynadığında nasıl goller yendiğini görüyoruz. Yıllardır en büyük problemi orta sahada ki zayıf karnımızdan dolayı yaşadık. Elinde bir Makalele, Senna, Gravesen tipi bir adam olur o zaman oynarsın. O yüzden bir çok maçta iki ön liberolu oynamak zorunda kalıyoruz. Tek ön libero oynarsak, defansa John Terry ve Gallas'ı da koysan Beşiktaş yine aynı golleri yer. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. (kendimi zorlamadan)
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Geçen sene de aynı yerde oynuyordu ama böyle değildi. Bu sene Holosko'da bir şey var gibi! Topu ayağından fazla açar oldu. Kaleciyle karşı karşıya kaldığında hala üzerine doğru top sürüyor. Bir tuhaflık var ama anlamadım. Umarım tez zamanda bildiğimiz haline döner... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne kadar boş konuşmalar siz bjk teknik direktörümüsünüz.... sabah akşam onlarla birliktemisiniz. tello ilk alındığında üşenmedim sabah milli maçını seyrettim adam sol bek oynuyordu. bizim medya bjk sağ açık aldı diye yazıyordu. hala daha sol bek oynamaz diyorlar. tamam çok iyi değil o mevkiide ama hiç de oynamamış değil. şimdide holoskoya taktılar. ya biraz araştırma yapın bakalım holosko daha önceden nerede oynamış nasıl oynamış... yıpratmak için lütfen yazı yazmayalım bu ne biçim taraftarlık . siyasi düşünceleriniz yüzünden hoca ya yüklenmeyin. çok yanlış......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Atağa çıkarken 4-3-3 gibi defansa çekilirken 4-2-3-1 gibi oynuyoruz bence.Aynı anda 2 sistem uygulanmış oluyor.Sağ ve Sol kanatlarımızın 2 side ofansif oyuncular zaten.Bu şekilde sistemimiz iyi.Karetta abinin dediklerine katılıorm.Bu bizi yazan futbol yazarlarının %90 ı ukala | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Bazı arkadaşlar acayip sıktı ya.. ondan cacık bundan karnıyarık olmaz. Herşeyi en iyi siz biliyorsunuz. Var mı böyle birşey? Ben dahil kaç kişi vardı burada haykıran çift ön liberoyla oynayalım diye? Bir maçla hemen dönüyorsunuz fikrinizden, pek değerli spor yazarlarının da gazıyla. Neyseki Ertuğrul hoca kararlı bir tutum sergiliyor bu konuda. Geçen yıl 4-4-2 oynadık da noldu? Paso top şişiriyordu takım. Futbolcuların olağanüstü gayreti ve kişisel becerileriyle goller buluyorduk. Bekleyelim de değişsin bazı şeyler... Konuya gelince; bana göre Holosko'nun sıkıntısı oynadığı mevkii değil, kendi form durumu. O da bir gole bakar gibi geliyor. Ertuğrul Sağlam, Holosko kayboluyor diyorsunuz fakat Bobo'dan daha fazla gol pozisyonuna girdi demişti Antalya maçı sonrası, verilebilecek en iyi cevap da buydu.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Zorlu maçlarda çift önlibero şart.. Ama içerdeki kolay maçlarda tek ön libero 2 forvet oynamalıdır takım..Bu forvetlerden 1si kesinlikle Holosko olmalıdır. Yok biz her maç her şekilde çift ön libero oynamalıyız diyorsanız hem Holosko'nun sonu iyi olmayabilir hem de Ertuğrulu Hoca'nın Zicodan farkı kalmaz.. Ama şu sıralar Holosko ya 1 gol iyi gelir..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |