![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Birzamanlar Sergen mi Sifo mi, Sergen mi Tumer mi, Ricardinho mi Delgado mi derken.. Simdi 40 yasina gelmis Yusuf ile Delgado mi diyoruz!! DEMIROREN YETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sergen-Sifo, Sergen-Tumer, Ricardinho-Delgado yanyana oynarmı tartışması olduğu dönemlerde bu ikililer uzun süreli, verimli yan yana oynamadılar. 20dk - 45dk arasında direktörün sabrına bağlı olarak kesişmeler oluyordu. Ama bu ikililerin ben yarım sezon boyunca yan yana oynadığını ve "vaybe bunlar yan yana oynarmış!" dedittirdiklerini görmedim. Kolay takımlara oynamışlıkları vardır. Haaaa şifo yu ayrı tutarım o fazla sergenle takılamadı ama zaten onun oyun yapısından dolayı sergenle oynamaması için bir sebep yok! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Rüştü S.Kurtuluş - Sivok - Zapo - Ekrem dağ Geremi yusuf - - - Tello Holosko - - - - - - - Delgado Bobo Bence kesinlikle böyle oynamalı (tabi Geremi gelirse)
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | diosunki geremi her yere yetişir nede olsa çnkü tello, yusuf, delgado hiç yardım etmiyo zor olur ama bilmiyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | yusuf oynasın tabi ![]() ![]() delgado da trabzona gider ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | denemek lazim gerci takim deneme tahtasi oldu zaten
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |