![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni de biliyoruz Sergen efendi...Yusuf yanlış veya doğru...ama 35 yaşında ve Trabzonla Beşiktaş gibi iki şampiyonluk adayı tarafından paylaşılamıyor..Ya sen ?... 2002 de 30 yaşındayken GS seni çöpe atmıştı ve Beşiktaş alıp ortaya çıkardı..İstanbulspordayken FB stadında o ortaparmak gösterdiğin BJK li seyircilerin arasında bende vardım...101. yılda son maçlarda neden oynamadığını hala izah edemedin.. Bu takım hakemler tarafından kıtır kıtır doğranıyor ve sen FB li patronlarına yaranmak için gık çıkarmıyorsun..ondan sonra da benim ne günahım vardı diye utanmadan konuşuyorsun.. Ne acıdır ki senin gibi omurgasızlar hala bu ülkede baştacı ediliyor..Sen o kadar karakter yoksunusun ki..sırf seni 2000 Avrupa şampiyonasında oynatmadı diye kin duyduğun Mustafa Denizli Beşiktaşa hoca olunca yakınlarına "hesaplaşma zamanı geldi" diyecek kadar alçalabildin.. Sana bu takımda 2 defa şans verildi Sergen,Hadi Demirören hatalıydı,1996 da kovan S.Seba da mı hatalı Sen sus Sergen,sen sus..sen bu takımı idari yönden eleştirecek son adamsın ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kim şokta deil ki fenerliler bile dalga geçio
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede. keşke sergen oynasa.O daha iidir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | içinde bulunulan şartlarda alınabilecek iyi bir futbolcu Yusuf. Ama yazık ne hallere düştük. Delgado'nun alternatifini düşünmek için bugünümü beklediniz. Yenimi aklınıza geldi.Yönetim bir an önce istifaaaa..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aynen...Aslında sorulması gereken soru bu, daha yeni mi akıllarına geldi...Delgado'ya bel bağlayarak çıktık yola işte, o da yarı yolda bırakmaya meyinli ! bir oyuncu zaten...Sonuçta malum...Neyse, geç de olsa aldık birini... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yetse keşkede yetmiyor işte koltuga yapıştı kaldı babası musluguda kısınca sadece kulüp var elinde onuda oyuncak yaptılar işte..Şöyle bir Seba dönemine bakta demirören biraz yüzün kızarsın ayıp be milyonlarca kişiden güzel sözler işit,tarihinde ilk kez kongre üyeleri tarafından dava açılan ilk başkansın bunu da unutma ne hikmetse hep kötü ilkler hep senden geldi..Birde kongre üyelerine bakın maşallah Gs lisi ve Fb liside artik kongremizde aza olmuş..Nasıl olacak bilmiyorum çünkü bu takıma sahip çıkacak yönetimde artık çıkmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | seb soktasin ben nerde oldumu bilmiyorum sergen
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Keşke Delgado beklentileri karşılayacak bir performans sergileseydide hiç transfere gerek kalmasaydı ama mevcut şartlara göre yapacak başka birşey yok. Ha bugün oynayacak, ha yarın oynayacak diye beklerken ligde ilk yarı bitti ama halen bir kıpırdanma yoktu Delgado'da. Yusuf'un da ne kadar yerinde bir transfer olduğu görüşü herkese göre değişir tabi ama eğer sözleşme imzalarsada Aydın'ın gönderilmesi doğru olmaz. Sergen'de dert yanmış bu arada ama kendini Yusuf'la kıyaslamasına ne gerek var, kimler gitmediki sessiz sedasız bu kulüpten. Vefasızlık çok ama hesap soran yok işte..
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |