![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim kızdığım nokta aydının verilmesi hemde bonservisiyle yoksa yusufun gelmesine o kadarda kızmadım insallah takıma büyük katkı sağlarda bizleri mutlu eder cokta sey beklemiyoruz ondan orta sahamızın direncini arttırsın yeter ve ben inanıyorum yusuf bunu basaracak ikinci baharını yasayacak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gitme adın sonuna kadar karsıı çııık arkdan bu camıanın en buu taraftarlar var BEŞİKTAŞ taraftarııı gitme hiç bir yere daima arkandayz senn | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Bir mac istemissin arkadasim sivas maci izlemediysen bul bir yerden ertesi gunun yorumlarini bak bakalim butun takim dokulurken aydin neler yapmis
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
arkadasim sana uyuzluk olsun diye degil hafizan tazelensin diye videosunu buldum buyur bak aydin ne yapmis, daha dogrusu izleyince sans verilse neler yapar onu dusun YouTube - Dağıt Karabulutları Uçur Aydınlığa! | Özel Klip Google aydin yaziyorum antularin bizimle alay ettigi shortcutlar cikiyo herkes bunlar MAL diye alay ediyo sen hala ne yapmis diyosun
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ Konu sierra tarafından (11-01-2009 Saat 05:42 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 60
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | git kardeşim aydın, altının kıymetini sarraf bilir, senin kıymetini ve gençlerin değerini ertuğrul sağlam bilir, hey beşiktaş taraftarı!!! denizli geleli beşiktaşın gençleri tuz dağılır gibi dağılıyor haberiniz var mı?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Git Aydın, Git, sonra da ilk işin kapağı gsye atmak olsun. Bak orada nasıl değerin bilinir nasıl Türk futbolunun en önemli yeteneği olarak lanse edilirsin. Banko milli olursun. gs de sayende Ardayı bilmemkaç milyona satar seni parlatmaya başlar. Belki şimdi gitmeni kolayca sindiren taraftarın da o zaman kafasında çarklar dönmeye başlar, gittiğimiz yolun yol olmadığını anlarlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Ey işte ne yapmış diye söylenirse Rüştü ne yapmışki yakmaktan başka aydın gitsin..Allahın dedeleri çöplük olmuş kendilerine hayri yokken gencecik isimler yok oluyor bakın alt yapıdan kim geliyor ve kim kac kisi kalıcı olmuş..Alt yapısından adam çıkaramayan kaç takım acaba şampiyonlukta devamlı söz sahibi olmuşki de bizler bu dedelerle şampiyonluk adayımışız..Şu Tr de kalecimi kalmadıda rüştü alındı kovalar baş tacı olmuş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yuruyun lan aydin tuna sende aslanim gitmiyoruz ulan deyin cekin resti yabancilar yapiyorda size ne olmus sezon sonuna kadar ve kontratiniz bitecegi sureye kadar olan butun alacaklarinizi isteyin bu serefsiz yonetimden bela okumadim okumayida sevmiyorum ama kasiniyorlar be kardesim en sonunda bela okutacaklar bana
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |