![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | macta tek sevindigim nokta gokhan zanin kirmizi kart gormesi en azindan bir lig macinda oynamayacagi garanti keske direk gorseydi ve en az 3 mac ceza yeseydi cok sevinirdim o zaman ligde oynayacagimiz 3 macida kazanmamiz garanti olurdu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet yaa inanılmaz sevindim o kalasın bizim takımımızda işi yok takım aslında defans kurgusu olarak iyidi pozisyon vermedik ama bulamadıkta oyuncular oynadıkça açılıyor ser.kurtuluş ii olcak uğur bu maç daha iyi kalecimiz yüzümü güldürdü serdar özkanda iyidi ama bi de artistlik yapmasa deli ediyo beni çünkü bu arada takımın en iyisi takımın abisi olan üzülmezdi diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BJK bu maçta bu şekilde oynadı: Hakan S. Kurtuluş - İ. Toraman - G. Zan - İ. Üzülmez Sivok Cisse - - - Uğur Holosko - - - - - - - S. Özkan Nobre (c) Sistem güzel ama hala defansın ortasında Sivok - Zapo ikilisini oynatmamaya direniyor. Tello, Yusuf, Delgado ve Bobo da takıma katılınca nasıl bir tertiple takımı sahaya sürecek merak ediyorum. Konu ttarlabasi tarafından (11-01-2009 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Kupanın en zorlu grubundan 4te 4 ile ayrılmak gerçekten sevindirici..Denizlinin en olumlu işi T.Kupası..Umarm lige de yansır bu başarı ve uzun bi seri başlar dediğiniz gibi..İbrahim Üzülmezin mevkisine yerli bir takviye gerek diye düşünüyorum..Sericin yerine de savaşçı bir ortasaha transferi ile tekrar yarışa ortak olabiliriz..Haydi bakalım hayırlısı.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | maçtan önce zaten çeyrek finalimiz garantiydi bu sonuçla bir de grup liderliğimiz garanti oldu
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | ibrahim üzülmez serdar özkan gerçekten iyidi ibrahim üzülmezi ilk kez böyle gördm ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | inş bu seri devam edr böyle ligde de kupa maçlarında da
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarım herşey çok daha iyi olur!..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçı izlemedim ama yine de tebrikler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | 4 te 4 çok iyi bi sonuç inş. bu seriyi ligdede devam ettiririz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |