![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| My ChemicaL Romance! ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ne kadar büyütüyorsunuz şu FB yi.. bu kadar nefret rakibi büyütmekten, kıskanmaktan başka bir sonuç doğurmaz.. haklısn irfn abi.. doğru yani çokta takmamk laızm hangi takımlı olduğu .bizm içn dğştn beşiktaşlıym demesinin bir öenmi yok..adam ne dickti fb lym mi .. taraftara semptk gelmk içn böle birşy dmş ..blki öledr belki deildr..bizi futbolu ilgilendirir..iyi oynayıp gerçk fbli olsa hangimz karşı çkacağz o yzdn ii oynasnda hangi takmlı olursa olsn.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | futbolcu adam takım tutmaz hangi takımda ise onu tutar doğuştan o takımlıdır o takım için ter döker ben bu yaşıma geldim futbolu bıraktım ne yani diğer büyükler bana teklif etse gitmem mi ben şimdi tekrar
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet gercekten güzel bir konuya değindin irfan abi fb li gs li bjk li olması önemli değil önemli olan su an formasını giydiği klube ne sekilde ve nasıl hizmet ettiği ve katkı sağladığıdır önemli olan | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaşın orta sahası çok zayıf diyoruz ehh bunu bile bile yusufu alıyoruz gencecik aydını veriyoruz fb li gs li veya göztepeli beni ilgilendirmiyor bu adamın delgadodan daha çok şey verebileceğini düşünüyormusunuz bu takıma ?
__________________ ... | ||
| | |
| | #5 | |||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İşte buna profesyonellik deniyor ama bizler hala fener,galatasaray kavgası yapıyoruz Sen sahaya çık golünü at asistni at gerisinide karıştırma Gereksiz tartışmalar bunlar | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sorun hangi takımı tuttuğu değil ki, Okan Buruk da oynadı bizde, Rüştü hala oynuyo..vs ama bu kardeş yanar döner bi kardeş anlaşılan o, bizim sevmediğimiz tip adam yani, sahada çıkar topunu oynar tamam ona lafımız yok yapacak birşeyimiz de yok takımın hocası değiliz başkanı değiliz etkimiz kısıtlı sonuçta. Bizim sevmediğimiz nokta artık kimsenin sallamadığı samimi bulmadığı hatta iki yüzlü bulduğu açıklamalara girişmiş olması. Ertuğrul Sağlam olayında da böyleydi Beşiktaşlı olmayabilirsin GS li olabilirsin ama samimi olmazsan orda problem olur içten pazarlık iki yüz bizim sevmediğimiz şeyler. Ayrıca ben takımda oynayan her futbolcunun en az benim kadar Beşiktaş aşığı olmasını isterim o ayrı. Mümkün değil bu ama benim gönlümden bu geçer.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Benm için tuttuğu takım önemli değil..BJK'a imzayı atarken bile Ben FBliyim dese yine sorun olmaz..Adam profesyonel sonuçta..Ancak Yusuf ' un daha önceki söyledikleriyle şimdikilerin taban tabana çelişmesi benm için sorundur..Ben Beşiktaşlıyım demek zorunda değildi..Gereksiz yere polemik çıkardı işte.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | benim icin farketmez hangi takimi tuttugu önemli olan takima katacagi katki .yok fenerli yok gsli yok baska takimli farketmez
__________________ -- BURASI BESIKTAS ALAYINA GIDER-- | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |