![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu maçı nasıl ölçü alıyorsunuz. maç 3-1 bitti Beşiktaşın 3 gol dışında en fazla bir tane daha pozisyonu var. ayrıca adamların bir topu iki direkten birden döndü, bu arada adamlar 2.lig takımı lütfen yapmayın bu maç ölçü değil, üstelik takım tam kadroydu. Ben full yedek çıkar diye bekliyordum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben aynı görüste degilim dostum ee bu da bi bakıs acısı.. aamlar 3 net pozisyonu vardı arka taraf bu kadar saglamdı da bu pozsyonlar neden verildi ... yok bu bustafa işin B.k cıkartı
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaslar forumdaki 500 kisi ayni seyleri düsünecek diye bi kural yok. Herkese tek tek cevap yazmak da mümkün degil. Hep ayni seyleri yaparak degisik sonuclar beklemek aptaliktir. Mustafa Denizli ilk kez degisik bi sey yapmistir. Defans bi takimin kicidir. Kici saglam olmayan takimin orta sahasi ve ilerisini elestirmeye gerek bile duyulmaz. Denizli geldiginden beri ilk defa defans bu kadar iyiydi. Buldugumuz pozison az olur olmaz ancak bu sekilde oynamassak bu takim adam olmaz. GBB macinda 3 gol attik ne oldu 5 tane kontra bi sürü pozisyon verdik. Takim bana göre bu sekilde sisteme girer. Size göre kötü oynamis olabilir. Büyük takim kötü oynarken mac kazanmasini becerebilen takimdir. Ben takimimizin bugünkü sistemini begendim. Her macta iki kisiyle defansata yakalandigimiz bi sürü pozisyonlar var bu macda olmadi. Bu bi gelismedir. Diger arkadaslarin görüslerini saygiyla karsiliyorum. Seviyeli forumlastiginiz icin tesekkürler.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya turu gecmistik.. Onemli olan kazanmak!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa defans kurgusu gerçekten oturaklıydı ama ilerde çok etkisizdi tello,delgado artık yusuf gibi bi oyuncu yoktu çift önlibero oynadık işte 10 nurasız olsun deniyor ama bu sistem beşiktaşta olmaz çünkü beşiktaşta kaliteli önlibero yok kaliteli ön libero olsa mükemmel bi sistem nyse defans kurgusunun çakılı olması taraftarıyım illa bi gol bulunur diyorum sonuçta ilerde etkili oyuncularımız var ama defans açılınca yenilme riskimiz artıyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |