![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Yusuf - Delgado mukayesesine girmem ben..Matias'ın her alanda daha verimli olacağına inanıyorum..Ancak Yusuf da Türkiye Ligleri için iyi bir oyuncudur..İyi bir alternatiftir..Transferi gereksizdir bana göre ancak Matias olmadığı zamanlar kullanılabilecek oyuncudur..Zira şu "10 numara" sevdamızdan vazgeçeceğimz yok..Matias yokken bari Yusuf oynasın..Ben çok aham şaham bir katkı yapacağını sanmıyorum..Gol ve Asist bakımından da 3 veya 4ü geçeceğini hiç düşünmüyorum ki öyle olacaktır..Yine de tekniğiyle bişeyler yapar.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Yusuf'un kariyerini araştıranınız var mı oyuncu zaten oyle her sezon 15 gol atan bir oyuncu değil ama yaptığı şık hareketler,asistlerle kendisini ozellikle son 2 sene içerisinde gösterebilmiş bir oyuncu ve bu oyunuyla resmen yeniden doğmuş kendisi..Ben acıkca kendisinden ilk etapta pek fazla bir gol atmaasını beklemiorumm ama Delgado'nun yapamadığı beklenmeyen zamanlardaki ara paslarıyla takımın gol yollarında kendisini bulacağını düşünüyorum..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado en kötü halinle oyna yine yusuf forma yüzü göremez
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | delgadoyu kesmesi olanaksız gbi ama yusufta asist seviormuş ama yinede delgado
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |