![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaptığı hareketlerle kalitesini gösterdi ama dün maçın oynandığı 85-55 mt. lik sahada anlamak zordur..durumunu anlamak için onu bir de 115-63 lük İnönü de görmek lazım...çok ağır bir sakatlıktan çıktığını ve şu sıralar yükleme antrenmanları yapıldığını biliyoruz..yüklemeyi kısa tutup,çabukluk antrenmanlarına geçerlerse ki galiba öyle olacak,erken form tutturacaklar Yusuf'a.Bu da Ocak ayının 20 sinden Mart başına kadar yüksek formla oynamasını sağlar.Böylece Delgado'nun olmayabileceğı yada formsuz olabileceği ilk 4-5 haftayı onun katkısı ile atlatmayı planlıyorlar..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bismillah onun hakkında yorum yapmak için çok erken
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 60
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | maçı izledim hiç beğenmedim takım kötü maalesef iyi oynamıyor, hala bir sistem yok, gerçi sistem çorba bir sistem, 26. haftayı bekliyoruz denizlinin ifadesiyle
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maçı izlemedim ancak istatistikler bence çok iyi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üsluba dikkat edelim arkadaşlar..kimse kendisiyle aynı fikirde olmayana "dangalak" diyemez...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |