![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bravo diline sağlık kardeşim , neyse konuyu uzatmayalım zira konu forum kurallarına aykırı yere gidiyor, herkeze iyi forumlar . | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Veyselin siyasete girdiği yok da..Karşı tepki, savunma direk siyasi görüşler dile getirilerek olmuş..Gerek yok bence de..Herkesin düşüncesi kendi hayat görüşüne, standartlarına göre değişir..Burda yargılar tarzda, akıl verir düzeyde konuşmaya lüzum yok.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | helal olsun itiraf edyorum fb deyken çok dalga geçrdim ama şimdi öyle düşünmüyorum tabiki çok olgun davranıyor neyin nereden geleceğini iyi biliyor tabiki hataları olacak hatası olmasa insan olmazdı zaten
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | qercekden cok profesyoneL we akıLLı bi oyuncu..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | akıllı ve mantıklıca bir yorum
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
beni anlamışsın sağolasın , sırf birilerine inattı o yorumum
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Seviyeni takın ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar;bence de ,ne olduğu ve kimin uşağı olduğu belli olmayan ancak attığı her adımın amacı; "Atatürk ilke ve inkilapları" ile hesaplaşmak ve O'nun kurduklarını yerle bir etmek olan birtakım çevrelere hizmet etmek olan ve sıkışınca koruyucusu Amerikanın kucağına kaçan ne idüğü belirsiz bir meczubun bu forumda tartışılması çok gereksiz. Daha öncede söylemiştim gene söylüyürum : BÜYÜK BEŞİKTAŞ' ımızın kuruluş amaçlarından en önde geleni, dışardaki emperyalistlere karşı verilen savaş kadar,içerdeki bu ve bunun temsil ettiği zihniyete karşı da verilen savaştır.Beşiktaşı ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün nazarında da ,diğer kulüplerden ayrı ve farklı kılan belkide en önemli özellik budur. Bu ve bunun gibi meczupların forumumuzda konu olması bile,AhmetFetgeri 'lerin (19 Mayıs'ın gençlik ve spor bayramı olmasını Ata mıza teklif eden ve kabul ettiren Beşiktaşlı) ve Şeref Bey lerin kemiklerini sızlatır.... İrfan Kayahan... Rüştü'ye gelince; o iyi yada kötü kaleci olabilir...Ama ;duruşu ile, inancı ile, profosyonelliği ile iyi ve örnek bir sporcu bence...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (18-01-2009 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | gizli kaptan ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |