![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gerek tekniği gerekse sempatikliğiyle hepimizin büyük sevgisini kazanmıştı oscar.malum güçler onuda yiyip bitirdi..bir kaleci şike yapmak için 90+4 ü beklermi?bazı beyinsizlere göre evet | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni sewiyoruz Cordii.... soyLencek baska söz bulamıyorum yazıyı okurken gercekten duygulandım affetbizi cordoba çünkü sana sahip cıkamadık afffet... En güzel hatıramı şampiyonluğu kazandığımız gün yaşamıştım. Beşiktaşlı taraftarlar yıllardır beklediği şampiyonluğa kavuşmuştu ve kendimizi coşkulu bir karnavalın içinde bulmuştuk. Sevinçten ağlıyorduk. Umarım, Beşiktaş taraftarı şampiyonluk özlemini kısa zamanda giderir.
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' Konu daniel_clark tarafından (17-01-2009 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Özledik be Oscar..Degajlarını özledik..Rakip sahaya hedef koysalar 12 den vururdu walla degajnan..O dereceydi..Halısaha da bazen ona özenir öyle kullanırdım da " Halı Saha da degaj olmaz" diye yerdim hemen paparı.. ![]() BJK ruhunu yansıtan bir isimdi..Cidden sadece bir kaleci değildi o..Kolombiyalı kaleci ekolünün 1 numaralı ismiydi..Keşke onu 31in de değil de 25inde fln bulsaydk..Ancak yine de uzun yıllar hizmet verdi..Emeği tartışılmaz..Ve uzun yıllar unutulmaz Oscar..Yolun açık olsun Cordi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş tarihindeki en iyi 2 yabancı kaleciden biridir bana göre. Boşluğu halen doldurulamadı ve mevcut yönetimimiz bir anda harcamayı bildi onuda. Yazık edildi, bu formayı sonuna kadar hak eden bir insandı. Umarım bir gün tekrar döner kulübümüze teknik ekipte falan..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | besıktasın su ankı durumundan bahsederken bıle bız demesı cok etkıleyıcı ve gurur verıcı. gercekten cok ıı bır kalecıydı nokta atıslarla oyunu gerıden cok ıı kuruyordu.umarım ılerıde besıktasımıza yıne doner ve bılgısını tecrubesını yerlı kalecılerımızle paylasır | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |