![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | RahmetLide soLLardı ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | K.h.a . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onlarda o işkembe oldukça vazgeçmezler kardeşim ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş’ın Kasasından 500 Bin Avro Daha Uçtu! ![]() Yusuf Şimşek’in transferi restaurant masasında bitirilince, faturası Beşiktaş’a ağır oldu. Aydın Karabulut’u ikna edemeyen siyah beyazlılar, Bursaspor’a ek bonservis bedeli ödeyecek. İşte ayrıntılar: Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Yusuf Şimşek'in transferi karşılığında Bursaspor'a gönderilecek futbolcuları ikna etmeden Bursasporlu yöneticilerle el sıkışınca, ek transfer bedeli ödemek zorunda kaldı. Bursaspor yönetimi, yapılan protokole göre, Aydın Karabulut'u sezon sonunda Beşiktaş'a geri verdikleri takdirde, Beşiktaş kulübünden alacakları 500 Bin Avro'yu şimdi transfer bedeli olarak talep ediyorlar. (*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Verir mi verir Besiktas ![]() Aydin, Batuhan ve Emre hepside gitti.. Gencecik futbolcular..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |