![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batu bu kafayla yani mental olarak kendini toparlamadığı sürece forma bulamaz..keşke daha akıllı olsa...basının gazına gelip hocasına sallamasaydı..Bindiği dalı kesiyo,yemek yediği kaba pisliyo..Ağzından çıkanı kulağı duymuyor yaa..Yaşı kaç olursa olsun,Beşiktaşın Profosyonel futbolcusu böyle konuşamaz..Bobo bile forma bulamazken Batunun forma bulması zaten beklenemezdi..Hangi hoca olursa olsun.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tekincim,bir Brezilya milli takımını yaz önüne ondan sonra de bakalım kimi kesersin Bobo yu bugünkü formu ile oynatırsın..Bobo çok yetenekli ama yetenekle ancak Türkiye de oynarsın..çok çalışması,çok gelişmesi lasım..Ayrıca Denizli'nin FB lilere sempatisi var sözüne de katılmam..Yusuf bugün taraflı tarafsız herkesin kabul ettiği bir yetenektir..Ne olur bu kadar çabuk hocayı harcamayalım abisi...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
abı az oncekı ornegız cok guzeldıı bız alısmısım besıktasta yetısen cocuklara gokhanlar metınler rızalar ... ben yedıremıyorum yusufun bjk oynamasını . sız bızdden daha ııı bılırısnız bız manevııı degerlerımıze daha cok onem veren kulubuzzz dıgerlerınde farklıyız bobo gelınce bobo ıııı bır kondısyonla avrupada cok rahatlıkla oynar bu kondsıyonuda tabı kı kendını gelıstırerek yapacak ama mac oynamdan gelıstıremz kendını : ornegın bobo nun lıverpool ve marsılyada oynadıgı macalra bakarsak cok yeterlıydıı hoca konusunda kusura bakma abı sızden ozur dılıyorum ben mustafa denızlıyı sevmıyorum ve kendıme yedıremıyorum genclerı gonderıpte 34 yasındakı adamı almaya yusufun yerınde sergenı alsak daha ıı olurduu tekrar ozur dılıyorum sızdenn
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hayatinin yanlisini yapar devamli böyle konusmakla, adam gibi isine konsantre olsa catir catir topunu oynasa herkez onu hakli görür zaten. vallah futbol oynamanin yasi yok hani derler ya bizde genc futbolcu diye ya bunun genci yok olamaz yeteneklisi vardir sadece, messi'ya bi bakin yasi kac??kac seneden beri barcelona gibi bir takimda top oynuyor ve suan en önemli futbolcusu konumuna geldi, demek ki laf yapmiyacaksin is yapacaksin!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo formsuz veya değil sonuçta,holosko ve nobre daha formda ve hoca onları tercih ediyo..Sen olsan hangisini keserdin?? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben çocuk falan anlamam...Beşiktaşta Metin Tekin 17 yaşında,Fikret Demirer (paf hocası) 18 yaşında,kaleci Fevzi 16 yaşında (şamp.liginde) Rıza 17 yaşında,Gökhan 17 yaşında,Samet Aybaba 19 yaşında forma giydiler..Hiç biri yedek kaldığında gık etmedi,forma verilince de aslan gibi oynadı..Hiç unutmam ;Fikret ilk maçında Trabzon a karşı oynadı ve dönemin milli sağbeki Turgay a İnönünün çimlerini yedirdi..Batuhan efendi önce adam olacak ,çok çalışacak sonra da sırasını bekleyecek..o iyi oldumu herkes verir formayı..dahası formayı hoca vermez,oyuncu alır..bize böyle öğrettiler.. Ne yani..Denizlinin özel gıcığı mı varda onu kiraladı..neden Serdar Özkan,Serdar Kurtuluş değilde o ..bir düşünsün bakalım..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (19-01-2009 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
abı dusuncene saygı duyorumm ama o devır le sımdıkı devır bır deılllllll senın bahsettıgın devır maddıı degerlerden cok manevı degerle onemlıdyı sımdı ole mıı herkes maddı dsunuyor onceden buyuklere saygı vardıı batuhana gelınce yenı nesıll eskısı gıbı degıll bazı dgerlerı bılmıyorlar onun ıcın batuhanın psıkolojısını anlamak gerekırrrr
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abı nobre kesedım cunku nobre savasıyor mucade edıyor ama bobo kadar golcu degılll nobre adam gecemıyor top la drınpıng yapamıyor bobo bunları yapan bırıı ve nobre gore daha yumusak sutları varr ınce dusune bılıyorr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |