![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı az oncekı ornegız cok guzeldıı bız alısmısım besıktasta yetısen cocuklara gokhanlar metınler rızalar ... ben yedıremıyorum yusufun bjk oynamasını . sız bızdden daha ııı bılırısnız bız manevııı degerlerımıze daha cok onem veren kulubuzzz dıgerlerınde farklıyız bobo gelınce bobo ıııı bır kondısyonla avrupada cok rahatlıkla oynar bu kondsıyonuda tabı kı kendını gelıstırerek yapacak ama mac oynamdan gelıstıremz kendını : ornegın bobo nun lıverpool ve marsılyada oynadıgı macalra bakarsak cok yeterlıydıı hoca konusunda kusura bakma abı sızden ozur dılıyorum ben mustafa denızlıyı sevmıyorum ve kendıme yedıremıyorum genclerı gonderıpte 34 yasındakı adamı almaya yusufun yerınde sergenı alsak daha ıı olurduu tekrar ozur dılıyorum sızdenn
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sergen kesinlikle Yusuftan iyi futbolcu sana katılıyorum ,ama ayrı bir konuda yazacağım sebeplerden dolayı sergen bu kulüpten içeri bile alınmamalı bence..Ayrıca her oynadığı yerden kovulan bir Sergene beşiktaş kucak açtı ama o Beşiktaş'ta bile 2. yıl problem yarattı..Yusuf oynadığı her yerde baştacı oldu ve 34 yaşında paylaşılamıyor..bu kadarı bile yetmez mi..o kısa dönemi kurtarmak için alındı.İnşallah başarır..onun başarması demek ,Beşiktaşın başarması demektir.Benim için de "asılolan Beşiktaştır"
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Bu takımda en son kızacağım futbolcular Beşiktaş'ın evlatlarıdır. Ama biz değer verdikçe tepemize çıkıyor Batuhan. Haddini bilmeli, hala Beşiktaş'ın futbolcusu olduğunu unutmamalı.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bırakın "şampiyon olursa" nediyeceğini, olamazsa da birşey demeye hakkı mı var..o beşiktaşın sözleşmeli oyuncusu..önce aldığı parayı hakedecek..Rıza onu adam eder ben inanıyorum..ama biraz saygılı olmalı..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kısa donemde basarı ıstemıyorum abı benn sergene gelınce abıı sergen besıktasın ozevladır .ve gııtıgı yerde bjklıgınıda gostermıstırr her kulupten kovulması degıl gonderılmesı dersek daha ıııı abııı . ıkıncı ben sergenın ıkıncı yılda sorun cıkardıgını konusunda ozur dılerım katılmıyorum sıze tıgana tumer ıcın sergenı harcadıı ve tumerde besıktası sattııııı bızım ıcınde aslıolan besıktastır yusuf yedıremıyorum abııı o forma o kadar kuutsalllldır kendısıne yakısanıda bılıyor yakısmayanıda bjk forması yusufa yakısmıyor abııı .ornegın recep cetın cok mu ııı oyuncuydu ama ona o forma yakısıyordu dıger ornek ıse sız daha bılırısnız bulga letckov aldık o donemın en ıyı oyunculardında ama bjk forması yakısmadııı ben bunu anlaltam ısıtıoruumm kısacası benım tek ıstedıgım bjk bılbao gıbı bjk ta yetısen ve bjkın manevı degerıne onem veren oyuncular alsınnn
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu cocugu hala savunuyolar ya ![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. Konu blackpower tarafından (19-01-2009 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bu cocuk avrupaya giderse bu kafayla hemen havasını alırlar cabuk soner
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu çocuk çok doğru konuşuyo ama haddini fazlasıyla aşıyo bizim yönetim o kadar acizmi yha 17 yaşında bebe yi susturamıyo.adam makaraya almış yönetimi teknik heyeti komik ![]()
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |