![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Gurbetçi kaleci Almanya'da oynayan Ramazan olabilir...Başka da yok zaten adı sanı duyulmuş...Sol beki bende tahmin edemiyorum...Ortasaha transferine gelince, Geremi, Obodo, Ernst isimleri geçti ne güzel, bizde en azından Seric Meriç gibi isimler geçmiyor diye sevinmiştik, günler geçtikçe umutsuzlanıyorum, yine abuk sabuk adam almazlar umarım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | aynan ßende cok merak ettım..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Trt1 de çıktı şimdi. Beşiktaş ismi duyulmamış bir orta saha oyuncusunun peşinde dedi.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarım bu tip açıkamalar yanıtlmaca için yapılıyordur.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet , son isim Zdeno Strba..Slovak oyuncuyu Holosko önermiş..1976 doğumlu hem savunma hemde ortasahada oynayabiliyormuş..boyu 187cm...Maliyeti sudan ucuzmuş..falanmışta filanmış... İnanmak istemiyorum bu habere yaa..Sevgili Renkdaşlarım sıkı durun..Belli oldu ki süper bi transfer olacak bu galiba.. ![]() Eğer doğruysa..Allah topunuzu top etsin.. ![]() Konu RamesooN tarafından (21-01-2009 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır Hayır..Bu Daha Son isim..Karol Kisel..Gündem çok çabuk değişiyor.. ![]() Yorum yok arkadaşlar..Sinir krizi geçirecem yaa.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ismi duyulmamıs bir yıldız transfer ? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |