![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hem ısmı duyuLmamıs hemde yıLdız.. ne kadar ıLgınc dıme ![]()
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizli, "Ancak alacağımız oyuncunun adı şu ana kadar hiç bir yerde çıkmadı. Zaten kendisini sadece futbolla çok yakından ilgilenenler tanıyabilir" 5 tane seriç,gordon vs. alacagınıza 1 tane kalıtelı adam alın ismini futbolunu bıldıgımız. kımsenın tanımadıgı adamı getırıyorsunuz ıste maradonanın velıahtı falan sonra satmak ıcın 30 takla atıyoruz onuda basaramıyoruz ustune para verıp adamı gonderıyoruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Kiseli winnigde alırdım..Önlibero değil diye biliyorm..İyi, hızlı bir adamdı sağ tarafta..Bize önlibero lazım..Ne olduğu belirsiz adamlar değil..Adam gibi bi transfer bekliorz artık..Yapmazlarsa da ayıp cidden.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ne düsünüyorsunuz eskiden fenerde oynamis bir ezik daha aliriz...mesela kemal yedek kulübesinde otura otura unutuldu türk ama bizim yönetim onu yabanci diye gagalamaya calisir bize...bunlarin aldiklari adam yarim sezonluk alirken miylonlari sayilyorlar sonra yollamak icinde milyonlari sayiyorlar sonra besiktasa borc verdim koltuk benim diyorlar....Allahim bizi kurtar bunlarin elinden... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |