![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ikiside gidebilir hic önemli degil takima katkilari kocaman bir 0
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikiside gitsin ama illaki birisi gidecekse seriç neden alındı anlamadım bu adam ya bedava diye atladılar üstüne cisse ondan daha yararlı oyuncu en azından | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bencede Seriçin kalması daha mantıklı..Cissenin yerine bi oyucu alınacak zaten..uğur veya kurtuluşta bu bölgenin alternatifleri..Fakat seriçi gönderirsek sol bek için alternatif kalmaz..Ayrıca Cisse bench te otursa bile, Hocanın kafasını karıştırırda oyuna girer diye korkuyorum valla..Yol verin gitsin cisse.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seriç kalmalı cissenin yerine gelicekse iyi bir adam cisse gitmeli seriç üzülmezle değişmeli oynar bir süre en azından şimdilik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Seriç kalmalı çünkü solbek yok takımda deliden başka, sakatlık var ceza var piyasasıda yokken zararına elden çıkarmak yerine tutulmalı , ha tabiki yerine kaliteli bir sol bek alınacaksa hiç düşünmeden yollanmalı. Ama tek yabancı alınacaksa ve buda görünen oki defansif bir orta saha oyuncusu olacaksa gitmesi gereken kesinlikle cisse olmalı. Sebep çok basit; yerine adam alınacak ve o bölgede alternatif var uğur, serdsr kurtuluş, sivok.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |