![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Aynen..Biz zaten hiç bi maçta aman aman goller kaçırmadk..Ama olay yine kapasitede ve mentalite de bitiyor..Yıllardır hiçbir ciddi maçı koparıp alamadık..Böle 2-3 farka gidemedk..Ezici br oyun oynayamadk..Deplasmana gittik yenildk..Eve geldk zar zor alabildik puanları.. Futbolcular konusunda Kartalim_ haklı..Çok vasat, çok düz, tecrübesiz, bu formayı taşıyamicak düzeyde elemanlar var..Bizi yakan da onlar bence de..Ama yine de Denzlinin takıma olumlu 1 etki ettiğini bile düşünmüyorum..Ettiyse bile saçma sapan hataları onları unutturmuştur hemen.. Sezon sonu sonuç nolursa olsun Mustafaynan yollar ayrılmalı..Adam gibi kaliteli transferler yapılmalı..Bu transferleri yapacak adam gibi bir T.Adam getirilmeli...VS VS dicem de ..Bu yönetm gitmedikçe, bu kafa yapısı değişmedikçe cidden Mourinho gelse ne çare.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aynen aga aynen...Ben Denizli'yi destekliyorum, ona güveniyorum güvenmek de zorundayım bu saatten sonra...Ama Denizli geldiği gün şunu söylemiştim, Denizli'nin gelmesine sevindim, gelebilecek en iyi hoca geldi, ama sezon sonu şampiyon da olsak Denizli'ylen yollar ayrılmalı...Şampiyon yapmış bir hocayı göndermek elbette zordur, hangi akla mantığa sığar da denilebilir tabii, normaldir o da.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |