![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazık oldu hepsine... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bunların kaçı yetenekliki yaf...Birkaçında Allah için yetenek vardı ama onlarda kendi yeteneklerine ihanet ettiler...Aydın'ı ayırıyorum tabii bunlardan, o tekrar bu formayı giyecektir inş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu da beşiktaşın ne kadar kötü yönetildiğini gösteriyor hepsi çok yetenekli oyunculardı ama beşiktaşta onlara sahip çıkacak onları yönlendirecek biri olmadığı için sönüp gittiler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Eğer çok yetenekli olsalardı bizden sonra Fb'ye, Gs'ye veya da Ts'ye giderlerdi, kimse almadığına göre demekki yetenekli değillermiş, yeteneklilerin de ne halde oldukları ortadaydı zaten!..Hep yönetime, teknik kadroya suç bulmayın, futbolcular çuvaldızı kendisine batırıyor mu Allahaşkına hiç...İki maç top oynayıp 5 gün barda dolaşan topçulardan ne hayır gelmiş!..Kendilerini Sergen zannediyordu hepsi herhal!..Ama hiçbiri o kadar yetenekli değildi kesinlikle... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Madem çok yetenekliydiler. Şimdi neredeler? Neden gittikleri yerde sivrilemediler? Beşiktaş harcamış, yok ya... İbrahim Kaş zaten kendi istedi gitti. Sadece İbrahim Akın ve Aydın'ın gidişi üzmüştür beni.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
katılıyorum hepsinii sıra sıra yollarlar
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yukarıdakı bazı ısımler tamam ama bazı ısımlerde kendını ıyı yetıstıremedıgınden gonderıldı. ben aralarında en cok umıt aydın ve ıbrahım kas'a uzuluyorum ıkısını de begenerek ızlıyordum yolları acık olsun hepsının | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |