![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ne msajı yaa, herkez biliyor en iyi taraftarın kimde olduğunu...Hadi kendimi geçtim, birçok Fb'li ve Gs'li arkadaşım bile diyor, kabul ediyor artık, özellikle de Liverpool maçından sonra, sizin taraftara yazık diyorlar, takımınızda taraftarınız kadar iyi olsa almadığınız kupa kalmaz ama nerdeee...Herkez biliyor değerimizi, anladılar artık, bi bizim topçular anlamadı!.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BU soru kaç kere soruldu hala öğrenilemedi en büyük taraftar kimde olduğu ÇARŞI türkiyede EN BÜYÜK TARAFTAR gurubudur
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Belki en cok taraftar bizde degil ama kesinlikle en buyuk taraftar bizde!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gercekten para tuzağı gibime geliyor zaten tüm dünya tescillemis ÇARŞI grubumuzu . .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yaw bunlar ne içiyoda böyle kafa yapıyo anlamıyorum abi be...hangi akla hizmet türkiyede böyle bir anket yapıyolar??hadi dünyada desen boca ile çekişiriz diycemde...neyse boşverin tuzağa gelip mesaj falan atmayında ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ımzamı aatarım bu soze .. carsı grup degıl arkadaslar ruhtur onun butun bjk taraftarı carsıdırrrr makbule abla bıle fazlallık degıl etkı dıyorsa bı bıldıgı var boyle gıderse muhasebeden gecer ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | malıyet muhasebesınde 80 caktım bugun ne dıyorsun abla ![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |