![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | malıyet muhasebesınde 80 caktım bugun ne dıyorsun abla ![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burda taraftar kelimesi çok önemli,fb ve gsye sempati duyanların sayısı beşiktaştan çok fazla ama taraftar demek bambaşka bişey en fazla taraftarı olan klüp kesinlikle beşiktaş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim için ,külübüne zarar veren taraftar büyük değildir..bu her takım için geçerli ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tartasılmasız beşiktas taraftarııı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya çekemiyolar bizi burda fb yi gs yi üstün göstermeye çalışcaklar
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ekonomik krizin etkileri basın yayın organlarına da ulaştığından dolayı hem telekom hem de gazeteler bu şekilde bir oylamayla kasalarına artı bir değer girişi yapmaya çalışıyorlar.. Ama sonucu belli olan bir oylamaya iştirak etmek saçmalıktan öte birşey değildir...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş tabikide ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |