![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #12 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yalnız son maçlarda kontratakta az adamla yakalanıyoruz.Bremen maçında da 2-3 kez bu şekilde yakalanmıştık.Mustafa hoca hücum futbolunu seviyor ama savunmanında bu kadar başıboş bırakılmaması lazım.Kadro bence ideal..İnşallah bu maçı kayıpsız ve gol yemeden atlatacaz.. | ||
| | |
| | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kadro iyi görünüyor eldeki imkanlara göre, umarım beklenen skorla ayrılacağız karşılaşmadan..
__________________ | |||
| | |
| | #14 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | - - - - - - - - - - - - - - - Rüştü - - - - - - - - - - - - - - Serdar - - - - - - Sivok - - - - - - Zapo - - - - - - İbrahim - - - - - - - - - - - - - - - - Cisse - - - - - - - - - - - - - - Serdar Ö. - - - - - - - - - - Yusuf - - - - - - - - - - - Tello - - - - - - - - - Holosko - - - - - - - - - Nobre - - - - - - Bu kadro çıkmalı bence..Serdar'ların form düzeylerini artırması açısından Denizli türü maçlarda oynatılmaları gerek diye düşünüyorum..Uzun süredir bu ikili arka arkaya oynamıyolardı..Ekremin sağ bek oynatılmasına karşıyım..Bana kalsa Yusuf'un yerine ortaya koyarım da Denizlinin böyle bişe yapmicaığı da aşikar..O yüzden hayalci olmiim ben onu 11e yazarak.. ![]() Rahat alıcağımız bir maç olcaktır..Fark bekliyorum ben..Hayırlısı bakalm.. | ||
| | |
| | #17 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlısı görecez bakalım takımımızı... | ||
| | |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dizilis nasil olursa olsun bu maci mecbur almamiz gerekiyo önümüzdeki takimlar bu hafta karsi karsiya onun icin 3 puan sart!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |