![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | batuhan daha da iyi olucak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
RUHUMUZ BURADA ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaşta şans bulamıyodu inş orda kndini daha çk geliştirir ve tekrar gelir batum
__________________ Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşı itibariyLe yapmıs oldugu konusmaLarda pay cıkartmayın yası kücük ve nediceni bilemiyor ve saçmalıyor..(kendince hakklı biraz) yeri geLiyor sizde kızmıyormusnuz hocaya takımdaki futbolculara buda bunu anLatmya calısıyor hoca ve futbolcular sadece bjk nin parcasıdır ... ertugrul hoca gidince beşiktaşı bırakıp bi baska takımı mı tutmak Lazım ...? batuhan beşiktaşlıdır sonucta işini yapıyor.. başarılarının dewamı kücük kule ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() *ayrıcaa makßuLe Yusuf Şimşek ßence gayet etkiLi müdahaLeLerde ßuLundu..yeri geLdi yerLere yattı miLLetin aLtında kaLdı.. bu kadar önyarqıLı oLmaın !
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence batuhana nobreye verilen sans verilseydi ileride bobo ve batuhan oynasaydi simdiye kadar kesin liderdik..nobreyi dünde gördük cok bos bir futbolcu yusuf da öyle yani yusufun nobrenin oynadigi yerde batuhan gözü kapali oynar...ama sayin hocamiz besiktasimizin gelecegini yikmak icin genclerimizi birer birer yolladi...A....B....V... baska ne diyeyim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eskısehırde yasıyorum herkes batuhan dıyor 2 macta taraftarın sevgılısı oldu alamadıgı kafa topu yok ve aldıgı kafa topuyla adamı gol pozısyonuna bıle sokuyor mactan sonra taraftar sahanın ortasında batuhana uclu bıle cektırdı kı eses taraftarı bunu serdardan baskasına yaptırmıyordu
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |