![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 60
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu oyun şablonuyla dişli rakiplere karşı bir şey yapamayız, denizli gibi düşme potasına girmiş bir takımı bile 1-0 zor yeniyoruz, disiplin yok takımda hala her hafta kırmızı kart görmeye devam
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hiçbirşey oynamadık nobre yine anlamsız preslerini yaptı holosko aynı zaten 2 side bjk nin forveti olamaz top tutan sırtı dönük oynıyabilecek 1 e 1 de adam geçecek forvetler değil s özkan aynı cisse desen hayalet adam tello yine yalnız beşiktaşın orta sahası forveti iyi değil zaten bu senede şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum en azından bi geremiyi alabilseydik iyi olurdu ama onunda alınabileceğini zannetmiyorum
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rüştü Ekrem - İ. Toraman - Zapo - İ. Üzülmez Sivok Tello - - - - - S. Özkan Yusuf Holosko - Nobre güzel, hücuma dönük bir 11 kurmuş. ama ben oynanan futbolu pek beğenmedim. bence orta sahada 1 tane daha basan ısıran bir oyuncu (geremi gibi) olsa daha iyi olur. sivok orta sahada da çok iyi ama bence defansın göbeğinde oynamalı. Konu ttarlabasi tarafından (25-01-2009 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her ne olursa olsun kazanmamız gerekti kazandık üstteki rakiplerimizin birbirleriyle oynadıkları bi haftada kazanmak (iyi veya kötü oynayarak önemli olmasa gerek) güzeldi ...
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | ekrem ve nobre hariç hepsi havaydı bugün holoskonun kendıne gelmesi lazım hemen hemen 1 yıl oldu bu takımda oynayalı cok kaliteli kişisel olarakta çok sevdiğim bi futbolcu ama takımı ne zaman kurtaracak ayrıca hakem yıne maçı katletti mhk istifa!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | takımda kondisyon eksikliği vardı sanki ayrıca erkanı çok merak ediyorum bi ara oynatsada denizli görsek bi marifetleriniz ve bir şey daha kratochvil in pozisyonunda o vurmasa hemen yanında nobre tamamlıycak zaten o pozisyon her şart ta gol
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado gelince yusufla ikisi orta sahayı ayakta tutarlar eminim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |