![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iLk yarı daha iyiydik..takım hücum ediyor çıkıyor atakLar fiLan iyi sadece biraz dönerken sorun yaşıyoruz..ayrıca Yusuf bekLediğimden daha iyiydi..Nobre kaptanLığı gerçekden hakediyor..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu maçta ekrem ile nobre çok iyi oynadı. serdar özkan yine saçmaladı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu takımdan bi b.k olmaz,büyük maçların hepsinde fark yer kaybederiz,ligin ilk yarısı bitmiş devre arası bitmiş ne zaman değişecek oyun şablonu arkadaşın biri oyun düzeniyle ilk 11i yazmış Allah aşkına maçta o oyun düzeniyle mi oynadık rezalet rezalet rezalet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç ykşramadım beşiktaşa denizlinin sayeseinde yendik onlar kendi kalesine atmasaydı işimiz güme girmişti maçı izlemedim ama şöyle bi yorum yapcam ligin son sıralaeındakine bile gol atamadık ben 3-4 gol bekliodum bjkemizden durum fena gözüküyo inş. düzelirizzzz (lig tv zaten maçın tekrarını gsteriyo kesinlikle izliyecem merak ettiim)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu kadar kötü oynayacağımızı, bu kadar ruhsuz oynacağımızı düşünmüyordum açıkçası...Vasatın üstüne çıkan bir oyuncu söyleyemiyorum, takım olarak berbattık, bu böyle gitmez, futbolcular kendilerine çeki düzen vermeli, yoksa hiç hesapta olmayan bir puan kaybı yaşayabiliriz, bu da şampiyonluk yolunda bizi bayağı bi geriye düşürür!..Takımın düzeleceğini umuyorum, ummaktan başka yapacak bir şeyimizde yok zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |