![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bırakın bu işleri yaa..küfür eden kim olursa olsun "zavallıdır, psikopattır ve acizdir" .. hadi şimdi de bana küfür edin..o küfreden zavallılar sporun ne olduğundan haberi yok..Al işte adam küfür etmiş,sonra da gidip özür dilemiş..Devam edin kardeşim küfretmeye..Bu forumun "moderatörü" satılık,adam değil gibi laflar yazarsa söyleyecek çok şey kalmamış zaten..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | selçuk dereliye çarşı gösterdi küfürlerle ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sana sonuna kadar katılıyorum.adam telloyu biçti kart yok aynı hareketten antalyalı volkan ezik maçında atıldı.ama sözkonusu beşiktaşımız olunca kurallar farklı işliyo sanırım.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet kesinlikle farklı işliyor başka büyük takım olsaydı şimdi zapoya verilen kartı göstercekmiydi acaba yada tello ya yapılan gibi bi faulde sadece faul mü vericekti yoksa bir daha yapmasın diye sarı kart mı uyarımı cılkı çıktı bu federasyonun üzülüyorum valla
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu hakemler uslanmazlar yine basladılar kaldıkları yerden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Karetta2002'ye katılıyorum küfür etmenin mazur görülecek bir tarafı yok. Bireysel küfrü söylemiyorum çünkü kendini tutamazsın bazen ağzından çıkar 1-2 kelime kızgınlık anında ama bireysel küfür de alışkanlık haline gelemez normal bir insanda. Toplu küfür etmenin ise hiçbir savnulur tarafı yok, kime nasıl bir faydası olmuş şu ana kadar varsa bilen birisi söylesin, ben zararlarını sayayım tartışalım. Üstelik bizim taraftarımıza hiç yakışmıyor, yaratıcılıkta sınırları belirliyoruz ama küfür konusunu aşamıyoruz, tepki göstermenin türlü çeşidi var ve bunu en iyi bilen bizim taraftarımız... Bu konu çok boyutlu tabi iki satırla çözülmez ama bir iki kelam da etmek lazım . Temennimiz tekrarlarının yaşanmaması hepimizin iyiliği için...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazık büyük beşiktaş adamlar kendi kalesine atamasalar berabere bitirecek maçı gs'nin maç kaybettiği hafta neredeyse 2 puanı bıarkıp gidecek hırs hiç yokmu sanki açık ara lider gidiyor çok kızdım ya HAKEME GELİNCE BOL KEPÇEYE BİZE KARŞI DEVAM ALLAH SORSUN SİZE NE DİYEYİM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Selçuk Dereli'den kırmızı yorumu 25 Ocak 2009 Pazar 07:51 Beşiktaş - Denizlispor karşılaşmasının 77. dakikasında Zapotocny'i kırmızı kartla oyundan atan Selçuk Dereli gerekçeyi anlattı. Dereli maç sonrası yaptığı açıklamada "Detaylara girmek istemiyorum ama Zapotocny'nin küfür ettiğini gördüm. Zaten Zapotocny'de maçtan sonra soyunma odasına gelerek benden özür diledi ve futbol hayatı boyunca bir daha böyle birşey yapmayacağını söyledi. Aynı şekilde yöneticiler de gelerek tribünlerden yapılan kötü tezahuratlar için özür dilerdiler. Rüştü'ye de teşekkür ediyorum. Hem maçta hem de maç sonrasında gelerek ortamı sakinleştirmek için elinden geleni yaptı. Bu açıklamaları kamuoyunun aydınlatılması için yapıyorum" şeklinde konuştu. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |