![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende gösterilen sahiplenmenin küfürle olmasından yana değilim... Belirtmek istediğim yönetimin acizliğinden dolayı bunları yaşıyoruz ve maalesef yaşamaya da devam edeceğiz...Bedava biletler konusunda her ne şekilde olursa olsun birilerine rant sağlanmasının önüne geçmesi gerekende yönetimdir.. Eğer ki bu yola başvuran birileri varsa tespit edilmeli ve gerekiyorsa ihraç edilmelidir.. Aksi halde yine olan Beşiktaşımıza olacaktır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #92 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
2010 a kadar bu yönetim başımızda olacak, mecburen. Bunun için Beşiktaş yönetimi gitsin diye çalışmak yerine, yada küfür gibi olaylara başvurmak yerine 2010 a kadar Beşiktaş a destek olalım. Teknik kadrosuna, futbolcusuna, basketbolcusuna ve diğer branşlardaki sporcularına. Yönetim, MHK, federasyon her fırsatta gene eleştirilir, maç bitiminde protesto edilir, bilboardlarla protesto edilir, maça gelmeden protesto edilir, protesto gösterileri yapılır ama salonda ve stadlarda küfür ve protesto yerine takıma destek olunmalı, rakip baskı altına alınmalı ve illa tepki gösterilecekse bu küfürle değil, küfürsüz ve yaratıcı bir biçimde gösterilir. Hakeme allah belanı versin deme, evine gitmek nasip olmasın de (ki bu daha önce dendi); hakemin her düdüğünden sonra küfür yerine pozisyonla ilgili doğru düşünüleni tempolu şekilde söyle (Eskişehir maçında yapıldı, "bela okuma kısmı hariç") . Bunlar daha önce yapılanlar. Daha bunun gibi bir çok şey yapılabilir. Beşiktaş taaftarı başın öne eğilmesin i hakları gasp eilirken söyleyen taraftar. ki o zaman da haklarımız bugünler kadar yeniyordu. 30 senedir o beste hala konuşulur. O yüzden tepkimizi doğru bir şekilde gösterelim. Haklı davamızda haksız duruma düşmeyelim. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düzeyli tartışmalarımızdan dolayı teşekkür ederim öncelikle... Aslında hepimiz bir noktada buluşuyoruz ama bu noktaya nasıl varırız ve nasıl haklarımızın gasp edilmesine engel olabiliriz konuşmamız temelinda bunların olması gerekiyor... Senin söylediklerine bende katılıyorum ama bunu maçlara gelen kişilere anlatıpta o sağduyuyu kazandırmak hele ki maç sırasında olmadık kararlarla çileden çıkmaya meyilli arkadaşlarımıza kazandırmamız gerekir ama bu işte en zor konu...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aynı şekilde bende sizlere teşekkür ederim. Bu şekilde seviyeli tartışmalar her zaman bir artı değer sağlayacaktır. Bu tarz tartışmalar ya da beyin fırtınaları fikir çarpışmalarından en iyi sonucu çıkarmak açısından faydalı olacağı düşüncesindeyim. Bazı konuların tartışılması bile bazı yerlerde etkisini gösterecektir. Sonuçta o küfür edenlere tepki gösterenlerin sayısı arttıkça ve/veya yaptırımlar o kişilere uygulanmaya başlayınca bu kişilerin sayısı azalacaktır. Sonuçta bitmesi beklenemez ama en aza indirilmesi mümkün. Bazı şeyler bizlerin elinde. Biz Beşiktaş'ın başarılı olması için üzerimize düşen takımı desteklemek, takıma sahip çıkmak vazifesini kulübe zarar vermeden olabildiğince kuvvetli yapalım. Gerisi gelecektir. Bu takım şampiyon olabilir.Bu takım iyi işler yapabilir. Aynı şeyleri yönetim için söyleyemeyeceğim ancak biz Beşiktaş takımını destekliyoruz. Yönetimi değil. Yönetimler gelip geçicidir. Aslolan Beşiktaştır. Beşiktaş a zarar vermeden, bu takıma sahip çıkalım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Bazı konulara katılıp bazılarında ise katılamıyorum çünkü 2010 da yine bu yönetim aday ve karşısına çıkacak aday da yok,olamazda çünkü bu ateşten gömleği ve bu borcu üstlenecek bir enayi bulunacak gibi değil...Kolon gibi adamı iş yaparken küstürüp gönderdiler..Bu takımı destekleme işine tabiki herkes gibi katılıyorum ve yapıyorumda ancak bu kadar ruhsuz oynayan çürükleride bir şekilde daha nasıl yönetime gösterip ayıklattıracağız bilmiyorum ama artık ruhsuzlar bu takımdan gönderilmeli..Zamanında bir bakın feyyaz,metin,ali,oktay gibi ruhlu kral oyuncularımız en ufak hatalarında aforoz edildiler..Bir kere bu takım zamanında kırmızı kart nedir bilmezdi..En centilmen takım diye ödüller almış bir takımdır..Ancak yapılanları hala sindirmek ve körü körüne desteklemek güneşi balçıkla sıvamaya benzer çünkü taraftara gelince hem yönetim hem bu takım hiç acımadan tüm hakkını yedi,kan kusturdu peki bu şekilde devam ettirilmesine mi destek verelim bir şekilde tepkimizi de göstermeliyiz ( bunun içinde illaki küfür edelim demiyorum ) ancak geçmişe bakıldığında ben çok kez seba zamanında kulübün kapısına dayanıp gereken tepkimizi verip alacağımız cvp ları,sözleri almıştık.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu konuyu hergün siteye girdiğimde okuyorum... birkaç sorum olacak; Neden bu yönetimden nefret ettiğinizi halde hiç küfretmiyorsunuz??? 5 senede sabrınızı mı taşırmadı? hakkınızı mı yemedi? dış mihraklar bu yönetimin Beşiktaş'a verdiği zararı verebilir miydi???
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Orda dur işte... ![]() ![]() Sahanın kapanacağını bile bile, kulübe ceza geleceğini bile bile, BEŞİKTAŞ'IN olumsuz etkileneceğini bile bile küfür edenler bu yaptıklarının da kulübe küfürden öte bişey olmadığının farkında değiller işte... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | |||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Ben bu savlarının altında başka şeyler ararım o zaman onu söyleyenlerin...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #100 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
abi bitek imzaya birakmissin yaziyi ee tabiki bizde imzamizi aticaz +1903
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |