![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu lig tv duymak istediklerini duyar istemediklerini duymaz dün ts maçında dikkat ettim eziklerde küfür etti ama bunu hiç gündeme getiren yok... biz küfüür edincde ahlaklı yayıncı kuruluşumuz ayağa kalkar ama millet küfür edince üç maymunu oynarlar. ahlakını sevdiklerim. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İzmir de Karşıyaka trbününe girdim Küfür var . Göztepe de var , Eskişehir , Agücü , Bursa , Kütahya , Usak , Afyon , Antalya , galatasaray , febe , konya .... Ben bu takımalrın stadlarına gidip mac izledim . Ve her takım en az 10 dk aralıksız küfrettigini bilirim. Sadece bir takımın macında küfür duymadım oda 2. sene önce İStanbul B.B macında Olimpiyat stadında adamlar ne küfür nede baska bir şey oturdular macı izlediler ya bana öyle denk geldi yada gercekden öyle taraftarlar. Bizde de küfür var ama diger takımlar konusulmazken kalkıp bizim takımımız ön plana cıkıyor...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burdada yine TFF kalitesine göriyoruz....17 mac oldu daha yeni uygulamaya basliyorlar yani saison baslar öyle baslatirsin ama yok sen yarisin ortasinda baslat puanlarida ilk yaridan hesapla..ohh ne güzel!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yine biz onlar gibi küfür etmiyoruz biz bize yapılan cirkefliklere karsı hatalara karsı küfrediyoruz. iyi bişeymi kötü bişey ama niyeyse sadece biz yargılanıyoruz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | topyekun bir savas acildi besiktas taraftarina farkindaysaniz bu savasi bunlar degil biz kazaniriz taraftar arasinda bolunmusluk olmasin herkez dik durdun herkez birbirine omuz versin hem herturlu adaletsizligi yapip hemde en kufurlu taraftar besiktas taraftari diyen bu adamlara yem etmeyelim kendimizi saflari siklastirin mucadelemiz besiktas icindir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
kesınLıkLe aynı fıkırdeyım ßısı yıLdırmak ßesıktası ßıraktırmaya caLısıyoLar ßence taraftarLar ıkıye ayrıLsın kaLeyı ıcden fethedeLım gıßı oLtaya geLenLerde oLuyo..Ama ßıLmıyoLarkı ßjk taraftarı "koftı" oLmadıgı ıcın zaten ßoLe ıcden gonuLden cıkdıgı ıcın sesLerı ßukadar yuksek..ßu dusmanLık nıye onu da anLamıs degıLım
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Konu öznur_bjk tarafından (26-01-2009 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |