![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay be ne erkeklik gösterisi ama... çok etkilendim... (: | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam nasıl kendini hemen temize çıkarıyo ya. bizi bu hale getirenlerin suçuymuş önce sen kendi yaptıklarına bak be adam | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha geçenlerde en nefret ettiğiniz hakem hangisi die bir konu açılmıştı forumda, "aslında tüm hakemler ama selçuk dereli bir numara" yorumunu yapmıştım, adam bunu ispatlamak ister gibi sahada yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de çıkmış akıl vermeye kalkıyor. Ey ! aciz yönetim bizi onun bunun ağzına düşürdün ya ne diyim tez zamanda siz daha beter hallere düşün ..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben bu habere inanmadim hem de bagirarak söylenecek bi sey degil. Taraftara üzülüyorum ....... bu ne bicim haber, bu ne bicim bagirarak söylenmis söz yahu.....
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | telloya gırılen ucan tekmede kırmızı kart nerdeydı serdar ozkana gırılen pozısyonda cocugun ayagı kırılacaktı faul bıle zor aldı bugunku gs macında baros hakemın gozu onunde bagırıyo cagırıyo kart ısaretı yapıyor sarı gormuyor bızım delgado gormustu emre asık adamı tutup fırlattı sarı gordu bızım bobo ıbb macında kırmızı gormustu
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gercek sede yalansa da ortada gercek birşey var... Bizi bu hale getirenler . O ve O nun gibiler.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |