![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | besıktasın en formda ısımlerınden bırısı olan nobre uzerıne oynanan alcakca bı oyun bu bence nobre eger para ıcın oynasa bu kadar hırslı oynamazdı madem para alamıyorum madem kulupten ayrılıcam ne dıye bu kadar kasayım kendımı der otururdu kosmazdı. bırılerı menajerler vasıtasıyla ortalıgı karıstırıyor barız ortada. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Güle Güle nobre ancak nobre olarak seni bu takımda komple bir yarı gol atamadığında yine destek görmüştün ne çabuk unutmuşsun bu günleri..Ancak unutmaki avrupada o bahsettiğin paranın 3 de 1 ine ancak takım bulursun ve bu kadar da sabreden takım ve taraftar bulursan hiç bekleme güle güle..Bunlara prim veren de kabahat ne zaman okşansalar birşey sanıyorlar kendilerini..Bobo yeterki kalsın nobre gibi adam hayli hayli bulunur her şekilde..Şimdi gelde batuhanı arama işte... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bobo oynayacaksa Nobre hemen bugun gitsin!! Kontrati sezon sonu bitmesine ragmen kimse istemiyor.. Bu demektirki abartildigi kadarda iyi bir futbolcu degil.. Zaten 1 gol atiyor 5 pozisyon kaciriyor.. Nobre gitsin, Batuhan hazirda zaten..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |