![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre trabzona gitmez imza atıcak ben öle tahmin ediyorum beşiktasımızda kalıcak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalandır bu haber.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | allah aşkına bu menejerde çozuttu alsın topçusunu nereye pazarlıyorsa pazarlasın bonservisine para verdiğin topcuya bidaha para verilirmiya bu menejerin yaptığı ....................
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya insallah gider kurtulalim su uyuzdan ya sanki bana eto falan oldu sanki bana her sezon 20 gol atiyorda , attigi gol sayisi 7-8 i gecmiyor onu paftaki futbolcularda atar...bobo yu dün gördük nekadar iyi bir futbolcu oldugunu siz hic gördünüzmü nobrenin sagdan veya soldan cizgiye inip paslar cikardigini ama bobo yapiyor bunu bize bos kaleye gol atacak adam lazim degil...ama bizim cok iyi t.d. boboyu yedek birakiyor ve hep nobre 11 de...hafta sonu lig macinda kesin yine boboyu kulübede oynatir...adama bak ya dünya yildizida 2 milyon bonservis ödeyecegiz her imzada böyle sacmalikmi olur...habr insallah dogrudur | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |