![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya insallah gider kurtulalim su uyuzdan ya sanki bana eto falan oldu sanki bana her sezon 20 gol atiyorda , attigi gol sayisi 7-8 i gecmiyor onu paftaki futbolcularda atar...bobo yu dün gördük nekadar iyi bir futbolcu oldugunu siz hic gördünüzmü nobrenin sagdan veya soldan cizgiye inip paslar cikardigini ama bobo yapiyor bunu bize bos kaleye gol atacak adam lazim degil...ama bizim cok iyi t.d. boboyu yedek birakiyor ve hep nobre 11 de...hafta sonu lig macinda kesin yine boboyu kulübede oynatir...adama bak ya dünya yildizida 2 milyon bonservis ödeyecegiz her imzada böyle sacmalikmi olur...habr insallah dogrudur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yha doqruLuqu oLmayan ßi haßer icin fazLa uzuyo ßence..ayrıca noßre kaptanLık ßiLe weriLmisken qidmes..zannedmıorum..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nobre git allahını seversen git ya ne 3 milyon falan imza parası batuahanı oynat 34 maçta 30 gol atar nobre koşsun bir kaç tane gol atsın çüft haneye biraz zor çıkar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre Beşiktaş oyuncusudur, hatta kaptanlarındandır. Hiç kimsenin bir Beşiktaş forumunda Beşiktaş kaptanına hakaret etme hakkı yoktur. Yorumlarınıza özen gösterirseniz iyi olur. Moderatör arkadaşlarda bu konuya özen gösterirlerse site adına çok daha iyi olacaktır..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |