![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bobo - holosko çok iyi oldu... erkan zengin de ışık var gibi geldi ama bu maç ölçü değil... yusuf iyiki yoktu çok seri oynadık ve rahat kazandık...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Riske etmemesi doğruydu bence de. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence Yusuf hicbir zaman ilk onbirde baslamamali.. Cunku Yusuf yasi ve rakip direncli oldumu cok zorlanir.. 2. yari sahaya sureceksinki Yusufda isi bitirsin!! Lutfen Serdar Ozkani kadro disi birak Denizli!!! Utanmadan kaptanligi ona vermissin bide~!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yuuh..Ne kadro dışı bırakması yaw..Allah Allah..Adam harcamaya birebirsiniz ya.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Antalyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Mustafa Denizli, karşılaşmayı değerlendirdi. Denizli şöyle konuştu: "Antalyaspor önemli bir çıkış içerisinde. Kupayı almak istiyorsak dışarıda oynadığımız maçlarda mutlaka golleri bulmamız lazım. Bu akşam bunu yaptık biz. Golle sonuçlanmayan ataklar var ama bir takım için bunlar önemli. Bu maçta aldığımız sonuç rövanş için bir avantaj sağladı bize. Antalya ile oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli. Özellikle ligde oynayacağımız maç çok önemli. Gökhan Zan, İbrahim Toraman ve Sivok ilk toplara müdahale etmede bu akşam rakiplerinin önündeydiler. Cisse ve Uğur’un temposu biraz düşük gibiydi ama 2. yarıda onlar da toparladılar. Yusuf’un sakatlığı vardı. Bu nedenle ağır sahada riske etmek istemedim. Tello’nun da hafif sakatlığı vardı. Yusuf’un fiziksel eksiklerini risk bölgesine çıkarmamak lazım. Savunma olarak iyiydik. Kanat organizasyonlarında bir hayli iyi işler yaptık. Son paslar ve vuruşlarda etkinlik sağlayamadık. Onun dışında iyiydik. Serdar Özkan çıktıktan sonra Tello’nun takım kaptanı olması benim kararımdı." BASIN TOPLANTISI... Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli maç sonrası düzenlediği basın toplantısından ise kupa ve lig maçlarında bütün futbolcuları kullanacaklarını söyledi. Denizli, 2-0 kazandıkları Antalyaspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, iki ayaklı maçlarda, deplasmanda yemeden atılan gol ya da gollerin çok önemli olduğunu belirterek, futbolda garantinin hiçbir zaman olmadığını kaydetti. Hafta sonu Antalyaspor'la ligde de karşılaşacaklarını hatırlatan Denizli, ''Bu maçın sonucunun bizi rehavete itmeyeceğini umuyorum'' dedi. Kadro tercihlerine yönelik bir soruyu da yanıtlayan Denizli, lige ayrı, kupaya ayrı takım çıkarmadığını, ellerindeki bütün futbolcuları iki kulvarda da kullanacağını belirtti. Denizli, ''Çok geniş bir kadroya sahip değiliz. Kupada ve ligde bütün futbolcularımızı kullanacağız'' diye konuştu. Görev verdiği futbolcuların başarıyla mücadele ettiklerini anlatan Denizli, sahanın her yerini kullanarak pozisyon ürettiklerini vurguladı. Transfer için de çalışmaların devam ettiğini ifade eden Denizli, transfer konusunun birkaç gün içinde netlik kazanacağını sözlerine ekledi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | zaten belliydi 1 mac oynayip 5 mac sakat ,,,paralar da havaya ucuyor bu arada...yaw sergen bu adamdan 1 yas büyükmüs madem bu yastaki adama okadar para verdin al sergeni sana 3-4 degil 10-15 mac kazandirsin ...of of bu yönetimin kus kadar akli olsaydi biz bu hallere gelmezdik ya elimizden bisey gelmiyor.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |