![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resmi siteden açıklanmayan hiçbir habere itimat etmiyorum artık...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bende inanmak istemiyorum artık ama bobo da giderse artık bu takımdan birsey beklenilmez... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | yine bi yalan haber offf ya bi yere gittiği yok bobonun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NKFVAS . Ne kadar Beşiktaş Düşmanı Varsa . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sacma hbr nobre ve bobo uzerıne oynanan oyun ıkısıde gıtmek ıstemedıklerını soyledıler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Salla basın SALLA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya varya gerçekten yeter ya neden bizimle bu kadar uğraşılıyor bıktık yaa bıktık bu kadar yanlı haber olmaz ki diğer takımlarla ilgili hiç böyle şeyler yok hep bizimle ilgili.Bu basın sayesinde kalecimiz Hakan çok iyi oynuyordu resmen kariyerinin zirvesindeydi ve 8-0 olayından sonra bütün basın faturayı Hakan'a kesti ama o maçta sadece Hakan mı kötü oynuyordu tabikide hayır bütün takım kötüydü ama böylelikle basın Hakan'ımızı da harcamış oldu..Gelelim Ertuğrul Sağlam'a o da çok iyiydi tamam birkaç hatası yok değildi ama sonuç olarak namağlup ilerliyorduk ligimizde fakat Metalist maçında farklı yenilgiye uğradık diye bu seferde fatura Ertuğrul Sağlam'a kesildi ve sayelerinde görevinden istifa etti.Bu basının tek bir isteği var Beşiktaş'ımızı dağıtmak tam birşeyler iyi giderken herşeyi mahfediyorlar yeter artık birilerinin çıkıp bunlara dur demesinin vakti geldi de geçiyor bile... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |