![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben bu sözüne katılmıyorum dostum.nobre sıradan bir oyuncu değil.takımımızın en iyi ve en istikrarlı oyuncularından biri nobredir. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre bu takımda herkesin sahada öylesine dolaştığı maçlarda bile sonuna kadar mücadele etmiş birkaç oyuncudan biridir...gerçekten canını dişine takarak oynayan bir oyuncudur...ona "defol git" denilmesini anlayamıyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Delgado yıldız mıldız değildir..Yıldız statüsündedir.. ![]() Nobreye haksızlık yapılıyor.. Nobredeki hırs, gayret bugün Bobo'da olsa dünyaya sığmazdı adam, Venüs'de Merkür'de hayat başlatırdı..Ama yok Nobre yeteneksiz ya ne kadar çabalarsa çabalasın boş de mi? Nobre yani sonuçta..Tekniği yok bişeyi yok..Anca tekmeye kafa uzatsın.. ![]() Nobrenin okadar para almak istemesini tartışabiliriz burda ama kesinlikle Delgadoyu misal vererek alt etmeye çalışmayalım..Saçmalıktan öte gitmez yani bu.. ![]() ![]() ![]() Hangisi Valdes? Hangisi Messi ? ![]() ![]() Saygılar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fanatik gazetesinin işi saçma sapan uydurma haberlerle gündem yaratmaktan öteye ne zaman geçecek acaba. Nobre hiç böyle bir açıklama yaparmı, kendini niye Delgado ile kıyaslasın bir gazeteciye? Mantıklı olmak lazım..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | gitmez bence nobre | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında hepsi 2. ve 3. sınıf futbolcular...yani Beşiktaş hem içerde hem dışarda başarı istiyorsa,Nobre de Delgado da ancak kulübede oturmalı..Psikopatlığını ve istikrarsızlığını bir yana bırakırsak ve teknik özelliklerine bakarsak gerçek anlamda Avrupa çapındaki santrafor Pascal idi..Bir Pascala bakın birde Nobre ye Beşiktaşta olması gereken santrafor Pascal Nauma gibi olanıdır..Beşiktaşın kanat adamı Ekrem değil Münch olmalıdır,Beşiktaşın stoperi Zago gibi olmalıdır ki başarı gelsin.. Bilmem anlatabiliyormuyum..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nobre yerli statüde olduğu için ben herzaman yer veririm böyle bir oyuncuya kadromda.. ![]() ![]() ![]() Noumalar, Zagolar, Giuntiler vardı..Arada Maldaraşanular da olsa bu adamlar yetiyordu..Şimdi bunlardan olmayınca takımda, eldeki Maldaraşanularla kendi yağmzda kavrulup gidiyoruz.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabıkı haklı olabılırsınız kadro kalıtemız konusunda ama unutmayın kı pancularda vardı o kadroda tıpkı nobre gıbı belkı yıldız degıldı ısmı daha once duyulmamıstı ama bıtmek bılmeyen bı enerjı ıle sahaya butun benlıgını veren takımı atesleyen yenılgıyı kabullenemeyen bırılerı. nobre bu sezon 100 yıldaki pancunun gorevını ustlendı dıgerlerının de sızlerın dedıgı gıbı guıntılerı zagoları oynaması gerek. deplasmandakı metalıst macını hepımız hatırlıyoruz nobre oyuna gırene kadar agresıf oynayan kac tane oyuncumuz vardı nobre gırdıkten gol geldı kıpırdanma oldu. herkese hakkını teslım edelım ekrem nobre yıldız degıller ama sahaya yureklerını koyan oyuncular. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |