![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence henüz kaptan olması için erkendi... bu çocuk iyi yetenekli ama kendisini geliştirme konusunda problemleri var... hele birde maç içinde pas vermeme gibi bi huyu var beni sinir küpüne çeviriyor. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ßencede yha ßende hıc yakıstırmadım ırenc yhane ne aLaka ßesıktas aLt yapıdan gELdı dıye pazu ßandını hak mı edıyo yhane ßu mudur? once adam gıßı oynasın yhaa..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya valla ben herkezin aksine dusunuyorum yada ben yanlis goruyorum bu futbolu bu cocuk werder macindan beridir oynadigi her macta guzel oynuyor ama millet inatla begenmiyor ya bende sorun bvar yada millette ayrica kaptanlik pazubandida besiktasli olan birine cok yakisti
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (31-01-2009 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yha aLLah aşkına ya neresi yakıstı ? ayakta zor duruyor zaten..hadi bir 1 kisiyi gectin ver pasını benciLLik etme.. sanki gidebiLcekmiş gibi haLa iLerLio sonra bşr bakıyoruzki kücük bey yerLerde..we karsı takım atakta..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Şuanda başka kişi kalmadı ki pazu bandı öyle hasanın böreği gibi dağıtılıyor..Eskiden o pazu bandı için çok fedakarlık ve harbi babacan takım kaptanları aranırdı ki öyle herkeste takamazdı onu..Şimdi ise daha dünkü gelen bile o bandı takıyor..Bence o pazu bandının sahibi babacan tavırlı,sicili temiz ve herkesle arası çok ii olan birisi olması lazım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yillardir alt yapidan geldi diye Mehmet Sedef ve Serdar Ozkan gibi siradan oyunculara sans verildi ama asil super yetenek olan Batuhan ve Aydina verilmedi nedense? Dunyada hicbir futbolcu kalmasa bile kaptanlik Serdara verilmez ayip bee!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
evet aynen katılıyorum Serdar Özkan'a verilen bu şansı Aydıın veya Batuhan'a verseydi şimdiye liderliğe oynuyorduk belki de... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |