![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben 26. haftaya kitlendim hocam söz vermiştin 26. haftayı bekliyorum bakalım bizim ligteki konumumuz ne olucak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bosver 26. haftayııı bızım takım rakıp sahada 3 pas yapamıyor ondan gol atamıyoruz o kadar bozuk bır sıstem ıcındeyız kı adamlar paslasamıyor sayın mustafa denızlı tuturmus 26 hafta dogru dıyor 26 .haftada sampıynluk yarısında olmayabılırz dıyorrrr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya sistem filan yok ya ... şu nobreyle 11 de başlama boboyla holoskoyla başla ... holoskoyuda kilitleme bırak adam serbest oynasın... bide adam gibi oyun kurucumuz olursa bizi kimse tutamaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | denizli fazla konuşmasın takımı şampiyon yapsın. devamlı laf salatası! bırakın sistemi takım adam gibi top oynayamıyor. ligde 6.yız. hiç bir genç yeteneğe şans vermiyor. transferleri taraftarı tatmin etmiyor. bıraksın artık laf salatasını!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sistem mistem yok hoca!! Fatih Terim gibi buda herseyi en iyi biliyorum zannediyor!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ''Birincisi iyi oynamak, ikincisi kazanmak. Bu iki unsurun birincisinde ben yüzde yüz etkiliyim------cok dogru solemiş mustafa hoca cokta bilen varsa fasa fiso filan cıksın karşısına anlatsın ole kalemlerle herkes anlar birde teorik olarak cıksınnlar hocanın karşısına anlatsınlar ...
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Denizli ßu sezon sonu gönderilir kesin.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |