![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Cok büyük gelecek vadeden futbolculardan biri, umarim uzun yillar bizi güzel yerlere tasir.. Ben gönderilmesini yanlis görmüyorum ama su acidan; teknik direktör onu zaten oynatmamayi ya da önemsiz maclarin ikinci yarisinda oyuna sokmayi düsünüyoduysa, bi yarim sezon pismesi cok daha hayirlidir yedekte oturmasindansa... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarım gollerinin devamı gelir.. Denizli gibi bi adam BOBÔ gibi bi adama bile Nobre ve Holosko aşığı olduğu için ilk 11 de yer vermiyosa bu çocuğa da kesinlikle şans vermezdi... Kiralık yollanması kesinlikle doğru.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Batuhan şu haliyle Nobreden her bakımdan daha iyi bir golcü. Zaten bir kaç sene sonra kıyaslayacak isim bulamayacağız türkiyede o ayrı. Batuhan ve Boboyu önümüzdeki sene yanyana izlemek, bir Zlatan-Adriano benzeri ikili oluşturduklarını görmeyi diliyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | VAlla iyi oldu gönderdigimiz hem kendini gösteriyor hem de geliştiriyor. Seneye bizim işimize cok yarıycak...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yha seneye geLıcek geLıcek de ßu cocuk ßoLe gıderse onunu kımse aLamas.. umarım ßesıktası ßeyenmemezLık yapmas.. *gonderıLmesı kesınLıkLe sacmaydı ßızı ne konusdugu degıL ne oynadıgı ıLgıLendırır..!
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Eskişehir'e gitmesi daha iyi oldu..Abuk subuk konuşuyordu..Hele geçen sene febe maçında kaçırdığı golden sonra yaptığı açıklamada gözümden düşmüştü.İnşallah Rıza Çalımbay ona dersini verir ve seneye Beşiktaş'a geri döner. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | halla halla besıktas dusmanımısın anlamadım
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |