![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Alternatif bol, yeri gelecek Gökhan'a da ihtiyaç duyacağız. 3 kulvarda mücadele ediyoruz. Sevsek de sevmesek de bizim futbolcumuz olduğu sürece yapmamız gereken tek şey ona sahip çıkmak, destek olmaktır. Kötü oyun sonrası futbolcusunu ıslıklayan seyirci grubuna dahil olmayalım.. Biz Beşiktaşlıyız.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Baştan yanlış yaptı yönetim.Gökhan Zan ile sözleşme uzatılmayacaktı.Gökhan Zan'ı ben hiç beğenmem, eğri oturup doğru konuşalım o kadar eleştirilen Baki Mercimek sakat hali ile kaç maç oynadı ama Gökhan efendi milli takımda oynar bize gelince sakatım.Zaten oynadığı maçlarıda görüyoruz, onun yüzünden kaç gol yedik.Yazıya aynen katılıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
pekı maddı konuları sorun etmedı de neden bu kadar uzun surdu ımza atması sorabılırmıyım? besıktas bedawaya oynatmak ıstedı sonuna kadar bekledı awrupa takımlarıdan teklıf gelmeyınce de besıktasla ımzalamadı mı?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Demirören'le ilk görüşmesinde hemen imzaladı.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ya madem bu kadar sewıo besıktası neden bekledı euro 2008 ı de ondan snra goruselım dedı bırakın allahınızı sewersenız ya adam son care olarak bızle ımzaladı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |