![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha önce de söyledim,gene söyliyeyim ; Bobo diğer yabancıların aksine çok genç yaşta geldi Beşiktaşa ve seyirci ile arasında özel bir bağ var.Tabiiki Nobre yi de seviyorlar ama Bobo, tabiri caizse ,hani "elimizde büyüdü" derler ya öyle bir bağla bağlı Beşiktaşa ve bunu da her fırsatta söylüyor..Onun için Nobre mantıklı düşündüğünde kıskanmaması gerektiğini anlayacak kadar olgundur..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yanlis anlasilacak hic birsey yok bence nobre oyundan alinirken taraftar nobre diye bagirdi ve alkisladi ben maci tv'den izledim ve net duydum. arkadaslar bu tür yazilar sadece ortami germek icin takimi birbirine katmak icin böyle seyler okuyupta inanmayin ya, tabiki futbolcu iyi performans göstermeyince üzülür ama konun buralara cekilmesinde resmen bir oyun var ya yapmayin yukarda Allah var!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden alınsın kı nobre cıkarken kapalı trıbun olarak nobre n obre dıye bagırdıııı tesellı bıle ettıkkk
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bişey olmaz ya, birazda onlar üzülsün... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
acaba farklı maçlarımı izledik kardeşim , nobre nobre diye tezahurAT yapıldı çıkarken ama dönüp alkışlamadı nobre . gözümle görmesem yutturacan yani pes vallahi. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o da sözleşmesini uzatsın o zaman ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
taraftar çıkarken nobre yi alkışladı. sonra da bobo yu... ben de sizin gibi düşünüyorum. kartalhaber iyi niyetli değil demek ki...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu can buyukkarakartal tarafından (02-02-2009 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BoBo'yu cok seviyorum BoBo'yu mustafa denizli küstürüyor nobre de iyi oyuncu ama en azından ikisini oyanatabilir ama hep boboyu ikinci plana atıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | COk sacma bir haber tamamen medyanın uydurması . Dün tepki tamamen Denizliyedi . Adam Antalya da 2 gol atıyor formunu yakalıyor kendi evinde tek forvetle cıkıyorsun . Bunu protesto ettiler. Nobre lik bir durum yokki . Eminim Bobo oynasaydı gene o dakkalarda Bobo nun yanına Nobre Nobre diye bagırırlardı...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |