Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
iyide guzel kardesim ligde trabzonda oynadigin maclarda 19 a 7 geridesin bence biraz cenenizi bosa yoruyorsunuz tamam kotu oynadik ama son 9 macin 8ini kazanirken nerdeydiniz ben onu anlamiyorum bende begenmedim futbolu ama sonucta karsinda bir rakip var buda trabzon hemde trabzon deplasmani sezon sonu 1 puan farkla sampiyon olursak ne olacak o zaman akliniza gelecekmi trabzon deplasmanindan cikartilan bu 1 puanin her kotu sonucun ardin ertugrul hocaya sallamaya yer ariyoruz trabzon gibi bir deplasmandan 1 puan cikartmis takim ofansi calismamissa defansi calismis ayrica korkak futbol oynatti diyorsunuz kadroya bakalim tello ve aydin 2 hucumcu sol elemani serdar ozkan serdar kurtulus serdar ozkan zaten belli cisse trabzon macinda surekli onde oynadi bobo delgado bir takim daha nekadar hucumcuyla oynar deplasmanda sanki trabzon ciktimi kendi sahasindan ikinci yarida 45 65 dakikasina kadar yukleniyormus gibi yaptilar serkanla cektikleri sut disinda ne var soyleyin bana bende bileyim futbol rakibe gore oynanir evinde oynayan adam 1 puana raziysa ve ben sampiyon olacam diyorsa bu takim biz neden 1 puana razi olmayacaz anlamadim |
hucümcuyuz öyle mi?sen başka maç izlemişsin sanırım.ertuğrul hoca nobreyi oyuna alıyor bobo çıkıyor serdar özkanı çıkarıyor ali tandoğanı koyuyor aydını çıkarıyor ekremi koyuyor sen buna korkaklık demiyosun?eğer biraz hucümü düşünse en başta nobre ile başlar,olmadı nobre girerken bobo kalır uğur çıkar tello hucümcü diyosun niye bek oynuyo?daha ilerde oynaması gerek değil mi?serdar özkanı çıkarıyosun bari batuhanı falan koy oyuna..bu korkaklıktır kardeşim..Beni anlamıyorsunuz sanırım 1 puana kötü dediğimiz falan yok benim itirazım korkak,şahsiyetsiz oyuna kimse ertuğrul hocaya gitsin kalsın falan demiyo,gerçekleri görmezden gelemeyiz arkadaşlar..iyi susalım o zaman..her sene olduğu gibi sonuç kötü olacak diye korkuyoruz isyanımız bundan..haa 9 maçın 8 i derken hangi takımlarla oynamışız bi bak hele tamam mı kardeşim?zorla konuşturuyorsunuz adamı..siz dünkü futbolu hazmedebilirsiniz ama ben edemiyorum bu kadar basit.herkesin görüşlerine saygı göstermek lazım.