Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
ya neyse mac mac tartiscak degiliz senle simdi hangi takimlari yenmis bak bakalim diyen adamla bu tartisma zaten suremez yenildigi takimlara karsi korkak diyonuz yendigi zamanda takimlar kucuk oluyor falan falan bunlarin hepsi insanlarin olaya nasil baktigiyla alakalidir herkeze saygimiz varda milletin ertugrul hocaya saygisi yok mesele budur aslinda sizde anlayamiyorsunuz real kendi evinde kazanana kadar kici cikti numancia macini siz hala dunya futbolunda 4 5 farkli maclarin 2 macta 1 olacagini saniyorsunuz artik senede 1 anca olur o sizin bekledikleriniz bunu kafanizin bir kosesine yazin dun kosmayan pres yapmayan birtek topcu soyleyin iki takim adinada tekbir hata yapti birisi diyin diyemezsiniz futbol oynayan adamla oynamayan adam arasinda cok degisir bu gorus farki orta saha mucadelesi inanilmazdi ve defanslar tek hata yapmadi dun bu tur maclarda genelde kisir geciyor zaten dunya uzerinde |
susayım diyorum ama duramıyorum..ne alakası var yaa 4-5 farkla..ben ne diyorum sen ne diyorsun?sen bırak real madrid i falan banane real madridten arkadaşım..evt ben anlatamıyorum yaa,söylediğim şey o kadar basit bişey ki ben trabzonspor a karşı,kaleye korkup gidemeyen bi takımdan söz ediyorum kazanmış kazanmamış 5 yemiş 5 atmışlıkla alakası yok bunun..mantalite olayı mantalite ok??sen beraberliğe sevin ben korkaklığa üzülürüm işte mantalite farkı..futbol oynayan oynamayan diyosun ben kocaeli alt yapısında yıllarca top oynadım ve harcanmış bir değer olarak duruyorum karşında kardeşim bilgine..
futbolu ne kadar bildiğini görüyorum benimle tartışman yanlış evt daha çok ekmek yemen lazım benimle futbol konuşmak için..daha konuşmayacam bu konuda herkes buralarda elbet konuşuruz lig uzun..saygılar