![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     "Beşiktaş'a tüm kalbimi vereceğim"     Beşiktaş'ın yeni transferi Fabian Ernst, siyah-beyazlı takımın şampiyon olması için bütün kalbini vererek oynayacağını söyledi. Fabian Ernst, BJK TV'de yer alan röportajında, Beşiktaş'ta bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken, havalimanında taraftarların kendisini karşılamasıyla ilgili de ''Çok güzel bir duyguydu. Böyle bir anı Almanya'da hiç yaşamadım. Taraftara çok teşekkür ederim'' dedi. Beşiktaş gibi bir kulübün kendisiyle ilgilendiği için çok gururlandığını anlatan Ernst, ilk defa Almanya dışına çıkmasıyla ilgili bir soruya, ''Bu hiçbir şekilde handikap olmayacak. Ben oynarken her şeyimi vereceğim. Almanya'da yaptığımı burada da yapacağım'' diye yanıt verdi. Ernst, Almanya'daki Türk oyuncularla Türkiye'ye gelirken bir diyaloğunun olup olmadığı sorusu üzerine de ''Tabii hepsiyle görüştüm. Onlarla görüştüğümde bana (İnönü inanılmaz bir yer, gidip kendin görmelisin) dediler'' şeklinde konuştu. Bugüne kadar oynadıkları hazırlık maçından başka Beşiktaş'ı canlı izlemediğini ifade eden Ernst, ''Bir tek son Antalyaspor maçını otelde izlemiştim. Golümüz çok güzeldi'' dedi. Ernst, Beşiktaş taraftarlarına da değinerek, ''Böyle taraftarlar beni daha çok motive eder. Takım şu an şampiyonluğa oynuyor. Bu baskı şampiyonluğa daha çok yaklaştırabilir. Ben burada Beşiktaş'a tüm kalbimi vereceğim. Şampiyon olmak için bütün kalbimi vererek oynayacağım'' diyerek sözlerini tamamladı. 
				__________________    13 BOBO Konu Efsane48 tarafından (03-02-2009 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     güveniyoruz sana ernst        |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
|    karamel  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21    ![]() ![]()  |     ewet gwnyrz umarım ii işlr başarırsın    |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    Son Barikat  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 21    ![]()  |     öle bi ruhla oynarsan bizi sevindirirsin kendini sevdirirsin ernst.inş çok başarılı olursun beşiktaşımızda    
				__________________   ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında...  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    1903-1984-2008  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Sen yeter ki inan... Tam Destek bizden.!       |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    KARTAL YUVASI  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008  Yaş: 49  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     Ernst bunu zaten söylemene gerek yokki herkeste buna inanmış zaten babalar gibi sahada oyununu döktürecek ve bu medya pisliklerinin sesini kısacaksın..       |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]()  |     sen yüreğinle oyna bu taraftar sana ömründe görmediğin akla hayale gelmiyecek sevgiyi gösterir    
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |