![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İnşallah yarınki maça linsansı yetişirde ilk 11'de oynar.Bence biran önce alışmalı.Antalyaspor ve Konyaspor maçlarını kazasız atlatıp,şuan formda olan TS'yi İnönü'de iyi bir oyunla yenersek bence şampiyonluğa taraftar-yönetim-futbolcular olarak daha bir kenetleneceğiz. Dediğim gibi Antalyaspor-Konyaspor-Trabzonspor maçlarında iyi oyun ve galibiyet bizi şampiyonluk havasına fazlasıyla sokacaktır ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | forma yakısmıısssssss ugur sıvıok ve ernsttt ıyı bır uclu olurlarrr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet fizik gucu ve teknikle beraber baya duzelecek orta sahamiz ve bu arada sende yesillenmissin kardesim hayirli olsun ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forma yakışmış ve bu adam karizma yaa Baki den iyi olmasın ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamın kendine güveni duruşundan belli oluyor bence çok faydalı olacak çok hayırlısı olsun
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | The Seventh Element FABIAN EARNST ![]() Besiktasimiza gelen 7.Alman imis... Bi de ben ona BEYAZ PASCAL yakistirmasi yaptim isalla mahcup olmiycam... Cunku Almanya'da tipta okuyan iki alman meslektasina Fabian'i sordum ki bu arkadaslarimdan birisi fanatik Besiktasli ![]() Bakalim PASCAL kadar hasta mi bizlere Karakartalimiza ;-)
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla bence bir yere gitmezler zaten gereken herşey vardır orda, hiç gitmedim ama tahmin edebiliyorum ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eveD foRma yakısmıs.. ![]() ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hadi hayırlısı antalya maçının 2. devresinde izleriz umarım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |