![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence bu maçta sorun seyirci idi.buna ben de dahilim.rakibin şampiyonluğa oynayan trabzon.ama nedense gol sonrası müthiş seyirci baskısı kırıldı.uzunca bir müddet trabzonluları dinledik sessizce.halbuki gol sonrası daha da seyirci baskısı kurmak lazımdı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | arkadaşlar ben açıkçası bu yazdıklarınızın tersine beşiktaşı çok beğendim ve tek forvet çıkmasının nedenlerini söylüyor ve bobonun oynamamasınıda daha önmli yedeklerinin olmamasına bağlıyor kendince haklı sayılabilir ancak bende beşiktaşın her zaman çift forvet oynaması gerektiğini düşünüyorum o zaman çok daha pozisyon üretiyoruz her maç bu futbolu oynarsak gerçekten şampiyonluğa çok inanıyorum..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ayrıca zapo oynamadı gokhan zan doldur bosat yapıyor ve son dakıklarda 88de sanırım TELLO OYUNDAN CIKIYOR nıye bunu yazıyorum oldukı duran top oldu tello duran top ustası golu attıran oyuncu kucuk bır dıpnot kı duran top fln olmadı ama olsaydı kullanacak oyuncu acısından oyundan cıkmamalıydı bunlar kucuk ama onemlı seyler bence
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | genel kanının aksine takımın iyi oynadığını düşünmüyorum.. sadece çok iyi mücadele ettiğini düşünüyorum.. kalite hala çok zayıftı.. maçın yıldızı olarak lanse edilen ibrahim üzülmezse siz düşünün artık.. defalarca sol kulvarı kullanmasına rağmen tek bir orta yapma fırsatı bile bulamadı.. ikinci yarının başındaki nobrenin boboya verdiği pasla bulduğumuz yarım pozisyon dışında yakaladığımız tüm pozisyonlar duran top ve defanstan şişirmelerle bulduğumuz karamboller.. onlarda da ne hikmetse çok klas ayakları olan defans oyunuclarımız Zan,sivok ve torman buluştu topla.. Yaptıkları vuruşlar ise futbolun komik pozisyonları literatürüne geçecek cinstendi.. bu kadar kalitesizliğe mustafa denizli de azami katkı yapınca böyle bir haftayı da yine kayıpla geçirdik.. ilk yarıda oynanan hiçbir derbiyi kazanamayan bir takım olarak şampiyon olmak istiyorsan kendi sahandakileri en azından kazanman gerek ama el oğlu izin verirse tabi.. şimdi birkaç anektoddan bahsedeceğim: 1. Bir futbolcu düşünün tüm maçların ilk yarısında sahada ikinci yarısının başında oyun dışı. bu oyuncu ile alakalı akla 2 şey gelebilir.. Birinicisi yaşı ilerlemiş, fiziki sıkıntısı var ve ilk yarı maksimum performans koyup işini yapıyor ikinci yarı yorulduğundan oyundan alınıyor.. İkincisi her maç çok kötü oynuyor ama onu kazanmak istiyorsun ve sürekli deneyip bekliyorsun iyi olacak diye.. Bunların adı yusuf ve serdar özkan.. yusuf birinci kurala uyuyor ama hiçbir performans alamıyoruz.. Serdar ikinciye uyuyor bekliyoruz onu kazanmak için ama onu kazanalım derken şampiyonluğu nerdeyse kaybettik.. Burası Beşiktaş futbol takımı 2-3 maç iyi oynadın diye yeteneklerine ihanet edip kendine bakmazsan silinip gidersin hatta sana normal davranılsaydı şimdiye unutumuştun.. Beşiktaş futbol takımı genç oyuncuları kazanma için bir deneme tahtası değildir.. Biz genç futbolcuyu değil, genç futbolcu Beşiktaşı kazanacak.. S.özkan yeteneklerşne ihanet etmese zaten onu bu takımda kesecek futbolcu yok.. geçen sene gördük.. yusuf için söleyecek bişey yok 35inde hayatının transferini yaptı bence ve emekliliğini bekliyor olsa gerek.. beni en şaşırtan huyundan mı suyundan mı nedir bu takıma gelen türkiyenin en teknik futbolcusu bile olsa iki maçta 5 metre yanındaki adam pas atamaz hale geliyor.. ilginç.. heralde üzülmez,zan,toraman,cisse gibi adamlarla oynaya oynaya böle oluyosun.. 2. takıma 2 stoper aldık 5er milyon eurodan.. birini hemen hemen her maç önlibero oynattık.. diğeri yerinin adamı.. sonra ligin en kritik maçında yerinin adamını çıkarttık önliberodakini stopere çektik.. böyle birşey sampiyonluğa giden bir takımda ligin 20. haftasında yapılamaz.. buna ancak gülerim ben.. bunu da mustafa denizliden başkası yapmaz heralde.. 3. karşı takımda bir stoper var.. teknik,fizik,tecrübe herşey var.. 3 senedir türkiyede.. trabzon bedavaya aldı.. trabzonda bu sene 20 maçın tamamında oynamış ve sarı kart bile görmemiş.. biz gözümüzün önündeki bu adamı bıraktık gittik 10 milyon euroya iki adam aldık.. sonra 2. maddede bahsettiğim komediyi yapan TD'nin eline verdik... Bu da bizim yönetimimizin büyük başarısı.. 4. Şu takımın en klas adamı Tello iki maçtır top oynayamıyor.. Bu da bizim ofansta verimli gol pozisyonumuzu sıfıra indirdi nerdeyse.. duran topları hazırlanmış pozisyonlar olarak değerlendirmiyorum.. Ama bu adama da kızamıyorum.. çünkü çok enteresan bir şekilde maçın %70ini sağ kanatta %30unu sol kantta oynuyor.. ne yapacağını şaşırdı.. sanırım Denizli Barcelonayı çok izliyor ve onun messi olduğunu felan zannediyor.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Biz Besiktasiz.. Bu macta cift forvet oynamaycaksan hangi macta oynayacagiz?? Inonudeki maclar: Rustu Toraman-Gokzan-Sivok --------------------Ekrem ----------Ernst--------- Erkan---Delgado-----Tello -------Bobo-Nobre---- Deplasmana gore: Rustu Toraman-Gokzan-Sivok --------------------Ekrem -------Ernst-Cisse----- Delgado-----------Tello -------Bobo-Nobre----
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bugun kimse takimin oyununu begenmedim diyemez sanirim en azindan mucadelelerine laf edemeyiz ben sadece hocaya laf soyleyecegim trabzonun bu sezon attigi gollerin yarisi bize attigi gollerin aynisindan insan sivogu koyarda yanina zapoyu koymazmi zapo olsa gokhanin hayatta atamayacagi bi goldu o gol bu arada gokhan zan hayatinin en iyi macini cikartti bence defans olarak pek is dusmedi ama hucuma katilislarini cok begendim attigi toplarinda geneli iyiydi bugun ve eger cift forvet ciksaydik ilk yarida bu isi cozer ikinci yaridada farka giderdik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sorun ilk yarıda topladığımız 31 puanda.bundan sonraki yıllarda ilk yarılarda en az 38 puan toplamalıyız.3 senedir hep,2.yarıda derbiler inönüde diye avunuyoruz.
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | aslinda macin en aci tarafi su benim icin yusuftan forvet yaratmaya calismak delgadoyuda klubede oturtmak zapo neden yedek kaldi onu hic anlamadim zaten denizli resmen takima ihanet etti yahu trabzonun attigi gollerin yarisi boyle bi adam bunu dusunupte stoperin birtanesini hizli adamlardan koymazmi zaponun macinda zapoyu oynatmamanin bi mantigini bulamiyorum kazanmamiz gereken macta nobrenin yanina yusufla cikmaninda mantigini bulamiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Denizliyle bu iş olmayacak.. Baskılı, heyecanlı oyun herkesi aldatıcaktır ama pozisyona giremememiz yegane gerçektir..Bir an önce ilişkisi kesilmelidir takımla.. Toraman'ı sağ bek oynatmak zihinsel bir eksikliktir..Ne yazık ki Ertuğrulda da bu vardı..Bunda da var..Aklı mantığı olan hiç kimse Toramanı sağ beke, Serdar Kurtuluşu kulübeye almaz..Zapo'nn yerine Gökhan Zanı oynatmaz..Delgado hazırken Yusuf gibi sınıfsız bir futbolcuya güvenmez..Ama Denizli tabiki bu; akıl ve mantık ciddi anlamda eksik..Yok.. Trabzonda bişey yok..Her türlü yenerdik biz..Kötü oynasak bile yenerdik..Ama Denizli öyle bir kadro çıkardı ki..Araya atılan toplarda el ayağına dolaşan 1 Gökhan, Rakip yarı alanda etkisi bir sivrisinek kadar bile olmayan sağ bek toraman, oyunu göremeyen ve yönlendiremeyen 10 numara 35lik Yusuf.. Kadro dışında, taktiksel anlamda büyük bir hata yaptı..Bu hatayı herkes biliyordur.. ![]() ![]() ![]() Bu adam oldukça puan kayıpları sürecektir..Ve fark iyiden iyiye açılacaktır..Bunu göze almamamz lazım.. Zararın neresinden dönülürse kardır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |