![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hoca yanlış yaptı.Olmak yada olmamak maçında rakibin puan olarak üzerinde olmasına rağmen çift forvetle çıkıyor ama sen kazanman gereken maça tek forvet çıkıyorsun olacak iş değil.İlk yarıya çift forvetle çıksaydık ezik hamsiler daha ilk yarıda nakavt olmuştu.Antep maçına da tek forvet çıkarsa artık ben bunda bir kasıt ararım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkan 2.yarı erken oyuna girse savunmanın dengesini bozardı adam cok rahat adam geciyor serdar özkan yerine oynatılmasını isterim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu maçta hiç beklemediğim bir kadroyla çıktı Bobo'yu oynatır sanıyordum oynatmadı zapo oynar sandım o da yok Delgado oynayacak dedi o da yok bu ne ya yedek kulubesine bakarsanız neredeysen oradan bu takımdan daha iyi bir takım çıkar...Hele o Erkan'ı 88.dakika da oyuna alması sadece komikti yani güldüm ama sinirden ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Antep maçına tek forvet çıkmaz bence.. ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Toramanı sağ bek oynatmasını haklı buluyosn yani.. ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||