![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | El insaf arkadaşlar yapmayın..bu adam 1.5 aydır topa ayağını sürmemiş..Maç kondisyonu denen birşey var..Bu adam ilk 11 nasıl oynasın..Oyuna sonradan sokması daha faydalı olur..Yorgun oyuncuların arasaına diri girdi ve iyi bir performans sergiledi..Bilende konuşuyo bilmeyende..Yeter artık yaa..Herşeye bu kadar eleştiri olmaz ki yaa..Hocanın tercihlerine saygı duyun..Herkesin kendisine göre doğruları bunu göz ardı etmeyin..Biz istiyoruz diye oynayacak hali yok.. Konu RamesooN tarafından (17-02-2009 Saat 09:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede tam olarak hazır değildi o kadar oynamadı ilk 11e başlasaydı oyunun ortasında oyundan düşebilirdi bu takımı kötü etkilerdi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ts macının ıkıncı yarısında gorduk en az yusuf kadar hazır oldugunu. yusufun oynadıgı oyun hazır olmayan delgadodan farklı degıl. delgadosuz maclardakı hucum organızasyonlarımız ıle delgadolu maclardakı organızasyonlar cok farklı antep macında ılk 11 de baslaması gerektıgını dusunuyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | 90 dk'yi kaldıramazdı tabiiki...Denizli yaa Delgado'ylan başlayıp 60'da Yusuf'u sokacaktı ya da Delgado'yu sonradan alacaktı oyuna, hoca ikincisini tercih etti, tabii şimdi keşke ilkini tercih etseydi diyesi geliyor insanın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maçtan bir hafta öncede söledim şimdide söylüyorum kadromuzda ilk oyuna gelecek kişi delgadodur eğer o sakatsa onun görevin itello üstlenir yusufu gördük adam ayakta zor duruyor yani | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |