![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Açıkçası iyi bir futbol bekliyordum, rakibin kapanacağı belliydi maç öncesinden; ama bunu aşmak için bir şeyler yapmak gerekirdi...Biz fazla bir şey yapmadık, bi sol kanattan Tello akınlar yaptı o kadar, ortadan da hiç gidemedik zaten, nasıl gidelimki, Delgado yine sahada yoktu, bugün parlamasını beklediğim Uğur'da herzamanki gibiydi, sadece savunmayı düşünüyordu!..Golü nasıl atacaktık, yaa Konya maçındaki gibi bir şans golü, ya da duran toptan, 2.'si oldu...Hala Cisse-Uğur ikilisinden umduğumu bulamadım ben, resmen 6 savunmaylan oynuyoruz, hem de kendi evimizde, mutlak gol bulmamız lazımken!..Hadi golü bulduk, bu arada gol de net bir ofsayt zaten, hep bizim aleyhimize çalışacak değiller yaa hakemler, bi günde bizden olsunlar...Golden sonra kapanmamızın nedeni neydi, gol yemek mi?Rakip Barcelona değilki yaf, niye kapanıyorsun, topu tut, kontraya çık, bir şeyler yap, kısacası 1-0'dan önce de sonrada iyi bir Beşiktaş seyretmedim...Şans yanımızdaydı, Rüştü günündeydi, hakemde bizdendi!..Bide Seric'i beğendim, savunması oldukça iyiydi, Ertuğlul hocanın işi git gide zorlaşıyor, 8 yabancı var, 8'i de taş gibi... | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Yoruma bakar mısın??? Sekiz yabancıda tas gibiymis... Rustude gunundeymis.. Eder sana 9 adam.. Nasıl oluyorda takım cok kotu oluyor o zaman???? Ya yorum yapıp aynı zamanda kendinizle celisiyorsunuz bırakın bu sacma sapan isleri !!!komik olmayın!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Ona buna laf atacağına kendi yorumunu yap da sen komik olma!..8 yabancımızda iyi diyorum, evet, 8 yabancı iyi olur diye hiçbir maç kötü oynanılmaz mı, o gün gününde değildir oynayamaz, Delgado mesela..Ssenin yaptığın nasıl bi yorum anlamadım valla!..Ben 8 yabancıyı genelleme yaparak iyi dedim zaten, bu maça göre demedim, bu maçı izleyip memnun olan var mı bilmiyorum, sen bu takımı, oynan futbolu beğendiysen diyecek bir şeyim yok zaten sana, anlaşmamız mümkün değil... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |